Διαρροή: Νέο Citroën DS9 ή κάτι άλλο;

Διαρροή: Νέο Citroën DS9 ή κάτι άλλο;

Αυτή είναι πιθανώς μια φωτογραφία-teaser του πρωτοτύπου Citroën DS9 που θα πάρει τη μορφή της έκδοσης παραγωγής το 2014.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, στο Σαλόνι του Πεκίνου την περασμένη άνοιξη, η Citroën παρουσίασε το πρωτότυπο Numéro 9, ως πρόγευση από τη μελλοντική ναυαρχίδα της γκάμας της υπό την ονομασία DS9.

Η τωρινή φωτογραφία-teaser που εμφανίστηκε  στο ίντερνετ απεικονίζει ένα πρωτότυπο που μοιάζει να δείχνει να είναι το DS9 και που πιθανότατα δεν θα αργήσει να δει τα φώτα της δημοσιότητας. Και λέμε ότι δείχνει να είναι το συγγενές με το DS9, καθώς οι ομοιότητές του είναι πολλές με το πρωτότυπο Numéro 9. Φυσικά ο καλύτερος τόπος για να κάνει το ντεμπούτο του είναι η Διεθνής Έκθεση της Φρανφκούρτης, περίπου σε δύο εβδομάδες από σήμερα.

Είναι επίσης πολύ πιθανό το DS9, όταν το 2014 βγει στην παραγωγή, η Citroën να μην περιορίσει την εμπορική καριέρα του στην Κίνα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Από τη στιγμή που το DS SUV φέρεται να έρχεται και στη Γηραιά Ήπειρο, δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να μην έρθει και το DS9.

[Πηγή know-allcars.blogspot.com μέσω WordCarFans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube