Διαρροή: Νέο Citroën Cactus M

Διαρροή: Νέο Citroën Cactus M

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πλήρως το πρωτότυπο Citroën Cactus M.

Ύστερα από τη διαρροή της πρώτης φωτογραφίας την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφορούν ήδη στο web φωτογραφίες τους νέου πρωτοτύπου Citroën Cactus M που θα αποκαλυφθεί αργότερα σήμερα και θα ντεπουτάρει επίσημα στην ΙΑΑ 2015, στη Φρανκφούρτη.

Το γράμμα «Μ» έρχεται να προσδιορίσει την κληρονομία του Citroën Mehari, οπότε για την περίπτωση το Cactus «απώλεσε» την οροφή του, καθώς και τις πίσω πόρτες. Το φινίρισμα για τις εμπρός και τις πίσω κολόνες είναι από ξύλο και πάνω τους στηρίζεται μια σανίδα του σερφ. Ενδιαφέρον προκαλεί ο μηχανισμός των θυρών, ενώ οι γνωστοί θύλακοι, τα «air bumbs» του C4 Cactus δίνουν και στο Μ concept το παρών. Στην καμπίνα υπάρχουν ευχάριστα λουλουδάτα μοτίβα και άσπρες διακοσμήσεις στο τιμόνι και στους αεραγωγούς, τονίζοντας τον χαρακτήρα ελεύθερου χρόνου του αυτοκινήτου με μια fancy διάθεση.

Κάτω από το καπό, το Cactus M φορά τον 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα της PSA Peugeot-Citroën στην πιο αδύναμη εκδοχή του, αυτή με τους 110 PS, με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6αριού χειροκίνητου σασμάν.

[Πηγή citronfeng.blogspot.com μέσω carscoops.com]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube