Crossover-μυστήριο από τη Citroën

Crossover-μυστήριο από τη Citroën

Αριθμός σχεδίων που απεικονίζουν ένα μυστηριώδες crossover της Citroën έκαναν την εμφάνισή τους online.

Το μυστηριώδες crossover, που είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για μια όψιμη διαρροή εν αναμονή του Motor Show του Πεκίνου στις 20 Απριλίου, αποτελεί τελείως άγνωστη ποσότητα για τα όσα γνωρίζουμε για τα μελλοντικά Citroën.

Απ’ ό,τι μπορούμε να διακρίνουμε από τα διαρρεύσαντα σχέδια, το πρωτότυπο crossover διαθέτει μια αιχμηρή και επιθετική μάσκα, με ενσωματωμένα τα φώτα με το χαρακτηριστικό σχήμα της γαλλικής εταιρείας. Χαμηλά, στα μαρσπιέ και στα φρύδια των θόλων, διακρίνονται τα πλαστικά προστατευτικά σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, και ακόμα οι φαρδιές αλουμινένιες ράγες οροφής και οι πανύψηλες και τετράπαχες ζάντες.

Στο πίσω μέρος, εντύπωση προκαλεί η παντελής απουσία προβόλου, ενώ διακρίνουμε το αεροδυναμικό χείλος εκφυγής στο πάνω μέρος της πόρτας του πορτμπαγκάζ, τα φανάρια που αγκαλιάζουν το αμάξωμα και μια αλουμινένια τραβέρσα στο πίσω σπόιλερ που στα τελειώματα φιλοξενεί τις παραλληλόγραμμες μπούκες των εξατμίσεων.

Αν δεν αποτελεί όψιμη διαρροή του επικείμενου Beijing Motor Show που ανοίγει τις πύλες του στις 20 Απριλίου ή του New York International Auto Show που ξεκινά στις 18 Απριλίου, τότε το αμέσως πιο πιθανό είναι να το δούμε στην Mondial de l’ Automobile, στο Παρίσι, το φθινόπωρο.
Πάντως εμείς θα συνεχίσουμε να παρακαλοθούμε στενά το θέμα...

[Πηγή Carscoops]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube