Citroën SpaceTourer HYPHEN Concept

Citroën SpaceTourer HYPHEN Concept

Πρωτότυπη τετρακίνητη έκδοση του πολυμορφικού βαν για «ανήσυχους» νέους.

Η Citroën συνεργάστηκε με το electro pop συγκρότημα “HYPHEN HYPHEN” για την δημιουργία μιας ξεχωριστής έκδοσης του νέου SpaceTourer.

Το SpaceTourer παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο και αποτελεί προϊόν συνεργασίας της PSA με την Toyota, και είναι αδελφό μοντέλο με τα Peugeot Traveller και Toyota Proace. Η πρωτότυπη έκδοση HYPHEN που βλέπετε στις φωτογραφίες διαθέτει μια ιδιαίτερη διχρωμία με έντονο πορτοκαλί στο πίσω μέρος, διαφορετικούς προφυλακτήρες και τροχούς 19”.

Στόχος της Citroën με αυτό το πρωτότυπο είναι να το κάνει να μοιάζει με SUV/Crossover, για αυτό και τοποθέτησε προστατευτικές ποδιές εμπρός/πίσω και αύξησε την απόσταση από το έδαφος. Έτσι, γίνεται πιο θελκτικό σε νεανικότερο κοινό και ανθρώπους με πολλές δραστηριότητες, που ψάχνουν για ένα πολυτάλαντο αυτοκίνητο.

Το αισθητικό παιχνίδισμα συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με παρόμοιου χρώματος ταπετσαρίες, ενώ η μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή εγγυάται άπλετο φως.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2.0 BlueHDi των 150 ίππων που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω μιας αυτόματης τετρακίνησης που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την DANGEL 4x4.

Το πρωτότυπο HYPHEN του νέου Citroën SpaceTourer θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης τον επόμενο μήνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube