Citroën Aircross, νέες φωτογραφίες-teaser

Citroën Aircross, νέες φωτογραφίες-teaser

Η Citroën έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα δύο φωτογραφίες του πρωτότυπου Aircross που θα αποκαλυφθεί αύριο, 8 Απριλίου.

Το πιο πρόσφατο πρωτότυπο της Citroën, το Aircross διαθέτει πληθώρα κοινών στοιχείων με το C4 Cactus, όπως τα λεπτά φώτα ημέρας LED που είναι τοποθετημένα επάνω από τα εμπρός φανάρια με την παράξενη όσο και πρωτότυπη σχεδίαση.

Αντίθετα, πίσω η ομοιότητα εξαφανίζεται, καθώς υπάρχουν τετράγωνα φανάρια, λεπτότεροι οριζόντιοι ανακλαστήρες, μαζί με το πίσω κρύσταλλο που «αγκαλιάζει» το αμάξωμα, ενώ από τη μια φωτογραφία που διέρρευσε στο web υποθέτουμε ότι τα μάνταλα στις πίσω πόρτες «κρύβονται» στις κολόνες.

Το μοδάτο αμάξωμα ενισχύεται αισθητικά, αλλά και επί της ουσίας, με πλαστικά προστατευτικά, περίεργους πλευρικούς καθρέφτες, όμορφες αλουμινένιες ζάντες ντυμένες με λάστιχα της Continental και πιθανόν καπό με αεραγωγούς με αλουμινένια σχάρα. Επίσης αναμένουμε να υπάρχει πανοραμική οροφή, μπάρες και μπόλικες κάμερες που σαρώνουν το περιβάλλον του Aircross.

H Citroën ανακοίνωσε ότι το πρωτότυπο Aircross θα αποκαλυφθεί αύριο Τετάρτη, 8 Απριλίου, και πιθανότατα θα ντεμπουτάρει με «σάρκα και οστά» ενώπιον του κοινού αργότερα μέσα στο μήνα, στο Auto Shanghai 2015, στην Κίνα. Ο σκοπός του Aircross μάλλον είναι να χρησιμεύσει ως πρόκριμα για την επόμενη γενιά C4 Aircross, που κατά τα φαινόμενα θα υποστηρίζεται από την πλατφόρμα EMP2.

[Πηγή Citroën]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube