Bentley: Υβριδικό θα είναι το SUV της βρετανικής φίρμας

Bentley: Υβριδικό θα είναι το SUV της βρετανικής φίρμας

Είναι οριστικό αλλά δεν θα είναι έτοιμο να μπει στην αγορά πριν το 2017

Όλο και περισσότερες εταιρίες πολυτελών αυτοκινήτων μπαίνουν στην κατηγορία των SUV, απλά γιατί βλέπουν ότι εκεί "υπάρχει ψωμί".
Ανάμεσα σε αυτές και η Bentley που έχει παρουσιάσει ήδη ένα πειραματικό αυτοκίνητο, για το οποίο στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα το βάλει στη γραμμή παραγωγής.


Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Autoexpress, αποκαλύπτονται και κάποιες άλλες, ουσιαστικές λεπτομέρειες, όπως το γεγονός ότι αυτό θα είναι υβριδικό.
Συγκεκριμένα το SUV της Bentley θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα που βέβαια θα λειτουργεί επικουρικά στους μεγάλου κυβισμού κινητήρες βενζίνης που θα εξοπλίζουν το αυτοκίνητο.

Το περιοδικό λέει πως η VW η οποία έχει υπό τον έλεγχό της της Bentley  έχει ήδη επιβεβαιώσει την πρόθεσή της για ένα plug -in υβριδικό όχημα που θα μπει στην αγορά από την βρετανική φίρμα το 2017. Ακριβώς ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του SUV της Bentley που θα βασίζεται στο EXP 9 Concept.
Θεωρείται βέβαιο πως η συνολική διάταξη που θα χρησιμοποιηθεί θα αντλήσει τεχνογνωσία από την αντίστοιχη των Posche Panamera και Cayenne, αφού και η Porsche ανήκει στο γκρουπ VW.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube