Το Audi RSQ e-tron πρωταγωνιστεί σε ταινία κινουμένων σχεδίων [video]

Το Audi RSQ e-tron πρωταγωνιστεί σε ταινία κινουμένων σχεδίων [video]

Ο χαρακτήρας του Will Smith βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού και αυτόνομου σπορτσκαρ.

Η Audi σε συνεργασία με την Twentieth Centurey Fox δημοσίευσαν ένα απόσπασμα από την ταινία κινουμένων σχεδίων "Spies in Disguise" στην οποία ο κεντρικός χαρακτήρας οδηγεί το πρωτότυπο RSQ e-tron.

Στο απόσπασμα της ταινίας με τίτλο "Lunchbreak" βλέπουμε μια τυπική σκηνή καταδίωξης στους δρόμου της Washington, DC με τη δόση υπερβολής που ταιριάζει σε μια ταινία δράσης για παιδιά. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το πρωτότυπο το οποίο ενσωματώνει τη σχεδιαστική γλώσσα της Audi και τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν σε οχήματα του μέλλοντος, κάτω από ένα μανδύα καρτούν. 

Το "φανταστικό" RSQ e-tron το οποίο ανακοινώθηκε πέρυσι το Νοέμβριο, είναι το πρώτο όχημα που σχεδιάζει η Audi για ταινία κινουμένων σχεδίων. Το όνομά του παραπέμπει στο φουτουριστικό RSQ από την ταινία επιστημονικής φαντασίας "I, Robot" (2004), με το συνθετικό e-tron να προδίδει το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Εκτός από ηλεκτρικό, το σπορτσκαρ προσφέρει και πλήρως αυτόνομη λειτουργία οδήγησης, διευκολύνοντας το μυστικό πράκτορα στις αποστολές του.

Η ταινία "Spies in Disguise" με πρωταγωνιστές τον μυστικό πράκτορα Lance Sterling (Will Smith) και τον επιστήμονα Walter Beckett (Tom Holland), θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube