Αποκάλυψη για το Kia GT4 Stinger Concept [video]

Αποκάλυψη για το Kia GT4 Stinger Concept [video]

Στο διαδίκτυο αποκαλύφθηκε το νέο πρωτότυπο της Kia, λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Πέντε νέες φωτογραφίες του Kia GT4 Stinger Concept διέρρευσαν στο διαδίκτυο, λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Στην πλήρη του μορφή, μιας και μέχρι πρότινος παίζαμε «κρυφτό» με το νέο πρωτότυπο, το 2+2 κουπέ της Kia χαρακτηρίζεται από την πολύ χαμηλή γραμμή του, τα πρησμένα φτερά με τους μεγάλους θόλους, το μυώδες καπό με τους δύο αεραγωγούς, τα κάθετα εμπρός φώτα τεχνολογίας LED και την τονισμένη «μύτη της τίγρης» που διαθέτουν όλα τα σύγχρονα Kia. Πίσω, ξεχωρίζουν τα LED φώτα σε σχήμα C και η δύο εξατμίσεις.

Στο εσωτερικό, η σχεδίαση είναι λιτή και προσεγμένη εργονομικά, ενώ ξεχωρίζουν τα τέσσερα δερμάτινα μπάκετ με τις μεταλλικές λεπτομέρειες και οι “διαφανείς” εμπρός κολώνες.

Στα μηχανικά μέρη, όπως ήδη γνωρίζουμε ο κινητήρας είναι 2λιτρος 4κύλινδρος GDI Turbo με απόδοση 315 ίππων και η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός σφιχτά κλιμακωμένου κιβωτίου έξι σχέσεων. Οι μονομπούλονοι τροχοί των 20” διαθέτουν ανθρακονημάτινα τμήματα για μείωση του βάρους και μέσα τους φωλιάζει το σύστημα φρένων Gran Turismo της Brembo με 4πίστονες δαγκάνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube