Πουλιέται το Audi 80 Cabriolet της Lady Di

Πουλιέται το Audi 80 Cabriolet της Lady Di

Ο οίκος δημοπρασιών Classic Car Auctions θα προσφέρει ένα πολύ σπέσιαλ lot. To κάμπριο Audi 80 που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana.

Ένα πολύ ειδικό κομμάτι δημοπρατείται στη Βρετανία. Ένα παλιό Audi 80 Cabriolet του 1994 που ανήκε στην πριγκίπισσα Diana, θα βγει στο σφυρί από τον οίκο Classic Car Auctions. Ένα κομμάτι ξεχωριστό και από το συνδυασμό του Gomera Pearl για το χρώμα της καροσερί και της λευκής, δερμάτινης ταπετσαρίας στην καμπίνα.

Το Audi 80 Cabriolet της Lady Di έχει μόλις 22.000 μίλια (35.400 km) στο οδόμετρο. Αυτό το κάμπριο από τον Ingolstadt έχει μεταφέρει μεταξύ άλλων τους πρίγκιπες William και Harry, ενώ αργότερα περιήλθε στην ιδιοκτησία του Βρετανού πολιτικού σχολιαστή Ian Campbell-Dale.

 Audi 80 Cabriolet of Lady Di

Σύμφωνα με την περιγραφή της αναγγελίας, το Audi 80 Cabriolet διαθέτει πλήρες ιστορικό, πολλά έγγραφα που βεβαιώνουν τους πρώην ιδιοκτήτες του και ενημερωμένο το βιβλίο συντήρησης. Να θυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη έκδοση φορά το 5κύλινδρο μοτέρ των 2,3 λίτρων με τα 133 άλογα και 186 Nm, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο 4άρι κιβώτιο.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Birmingham κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Practical Classics Car and Restauration Show 2020» που θα διαρκέσει από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube