Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό πατίνι της Bugatti;

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό πατίνι της Bugatti;

Δεν είναι όλες οι Bugatti για εκατομμυριούχους, καθώς πλέον μπορείτε να αποκτήσετε ένα ηλεκτρικό πατίνι με την υπογραφή της Bugatti, με μόλις 1.200 δολάρια.

Πριν από λίγους μήνες η Bugatti συνεργάστηκε με την Bytech International για να αποκαλύψει ένα πλήρως ηλεκτρικό αναδιπλούμενο πατίνι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση. O σκελετός του είναι κατασκευασμένος από κράμα μαγνησίου με το σκούτερ να ζυγίζει μόλις 15,9 kg. Έχει μέγιστο βάρος αναβάτη τα 109 kg και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Agile Blue, Silver και Black. Κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 600 W που του προσφέρει τελική ταχύτητα περίπου 30 km/h.

Η σχεδίαση του, σύμφωνα με τη Bugatti, είναι αεροδυναμική και λειτουργική. Παρέχει αυτονομία έως και 36 km με μία μόνο φόρτιση και ο αναβάτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε τρία προγράμματα οδήγησης: Economy, City και Sport αλλά και μια λειτουργία cruise control.

Bugatti

Κάτι που δεν βλέπουμε συχνά σε ηλεκτρικό πατίνι είναι το σύστημα φρεναρίσματος με ABS στον πίσω τροχό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Bugatti το προσφέρει. Το ηλεκτρικό δίτροχο είναι επίσης εξοπλισμένο με φλας, φωτιζόμενη βάση, ενώ το πίσω φως προβάλει το μονόγραμμα «ΕB».

Eάν θέλετε να αποκτήσετε το ηλεκτρικό πατίνι με το θρυλικό σήμα της Bugatti, θα πρέπει να ξοδέψετε 1.200 δολάρια, τιμή λογική, εάν αναλογιστούμε τη βαριά ιστορία που συνοδεύει το όνομα του Γάλλου κατασκευαστή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube