Πώς είναι ένα Lexus με 1.600.000 km στο οδόμετρο; [videos]

Πώς είναι ένα Lexus με 1.600.000 km στο οδόμετρο; [videos]

Μια χαρά, κι έχει ξεκινήσει για το γύρο των ΗΠΑ, μήκους άλλων 24.000 km, χωρίς καμία φροντίδα!

Όπως πάει, σύντομα το Lexus LS400 του 1996 θα περάσει το μαγικό ορόσημο του 1.000.000 μιλίων, χωρίς να έχει τύχει ιδιαίτερης προσοχής στην 22ετή ζωή του.

Το Lexus ανήκει στον δημοσιογράφο αυτοκινήτου και YouTuber, Matt Farah του The Smoking Tire, που όμως είναι πρόθυμος να το δανείσει σε όποιον είναι διατεθειμένος να του προσθέσει πολλά μίλια στο κοντέρ. Από τον Απρίλιο είναι στα χέρια των Βουλγάρων adventurers, Anton και Ana “Adventureholix”, που πραγματοποιούν ένα μεγάλο γύρο των ΗΠΑ μήκους 24.000 km.

To LS400 έχει περάσει από πολλές περιπέτειες στα χέρια διαφορετικών ιδιοκτητών και άλλων οδηγών, οπότε η φθορά του είναι αναπόφευκτη και γενική όπως διαπίστωσε το κανάλι LegitStreetCars του YouTube που το εξέτασε πριν το ταξίδι των Βουλγάρων. Έχανε λάδια και υγρά από παντού, είχε φθαρμένα ρουλεμάν και σινεμπλόκ, κι έναν κραδασμό στο πίσω μέρος που δεν ήξεραν από πού προερχόταν. Όμως ο ιδιοκτήτης του είχε την πεποίθηση ότι θα τα έβγαζε πέρα στο ταξίδι – και οι δύο Βούλγαροι δεν έδειχναν να ανησυχούν. Το αυτοκίνητο έχει ακόμη τον ίδιο κινητήρα, χωρίς καμία επέμβαση, ενώ το σύστημα μετάδοσης έχει επισκευαστεί από προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Πάντως, παρακολουθώντας τα εβδομαδιαία τους vlogs, βλέπουμε ότι οι δύο Βούλγαροι συνεχίζουν απτόητοι το ταξίδι τους (βρίσκονται στην 85η μέρα!)

[Πηγή: AutoClassics]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube