Porsche: 700 δυνητικές εκτυπώσεις από παλιά εγχειρίδια

Porsche: 700 δυνητικές εκτυπώσεις από παλιά εγχειρίδια

Το τμήμα Porsche Classic, όλο και πιο δραστήριο προς χάριν των συλλεκτών, ανακοίνωσε ότι έχει στη διάθεσή του περίπου 700 εγχειρίδια παλιών μοντέλων, έτοιμα προς εκτύπωση κατόπιν αιτήματος.

Θα ήταν άραγε τέλειο και «αστραφτερό» ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο χωρίς τις μικρές λεπτομέρειές του; Ορίτζιναλ αυτοκόλλητα σε γυάλινες επιφάνειες, πιστοποιητικά πώλησης ή ακόμα και ορίτζιναλ εγχειρίδια αποτελούν εκ των ων ουκ άνευ για ένα «Concours». Και όχι μόνο! Βέβαια, πολλά από αυτά είναι μερικές φορές σπάνια ή και αδύνατο να βρεθούν, γι’ αυτό και η Porsche τα προσφέρει στους πελάτες της να τα αγοράσουν. Η γερμανική φίρμα, μέσω του κλασικού της τμήματος, ανατυπώνει περίπου 700 εγχειρίδια και διάφορες τεχνικές αναφορές.

Porsche manuals

Ο θησαυρός που έχει στα χέρια του το Zuffenhausen ξεκινά από την 356 του 1952 και φτάνει μέχρι την 911 Typ 996, καλύπτοντας όλα τα μοντέλα σε αυτό το χρονικό διάστημα, με ανακοινώσεις και εγχειρίδια εκτυπωμένα σε διάφορες γλώσσες.

Η Porsche τα εκτυπώνει δε με τρόπο που να είναι ακριβώς όπως την εποχή που εκδόθηκαν. Και αυτά τα εγχειρίδια περιέχουν τόνους χρήσιμων πληροφοριών: Ιδιαιτερότητες του αυτοκινήτου, διαστάσεις, ρυθμίσεις ακόμη και τις θέσεις για τις σφραγίδες κατά τη επίσκεψη στο συνεργείο για το σέρβις.

Porsche manuals

Φυσικά, το Porsche Classic διαθέτει στο «κατάστημά» του προς πώληση ως και τους χαρτοφύλακες που περιέχουν όλα αυτά τα έγγραφα, οι οποίοι είναι επίσης ανακατασκευασμένοι. Για να τα αποκτήσετε, δεν έχετε παρά να διαβείτε την είσοδο της σπηλιάς του Αλί Μπαμπά: Την επίσημη ιστοσελίδα του Porsche Classic.

Porsche manuals

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube