Πωλείται το Mini Cooper του τραγουδιστή των Jamiroquai, με ενσωματωμένο minibar

Πωλείται το Mini Cooper του τραγουδιστή των Jamiroquai, με ενσωματωμένο minibar

Θα δημοπρατηθεί στο Silverstone τον Μάιο μετά από αρκετά χρόνια στην κατοχή του Jay Kay.

Ένα ιδιαίτερο Mini Cooper Sport του 2000 το οποίο για πολλά χρόνια βρισκόταν στην κατοχή του Jay Kay, τραγουδιστή των Jamiroquai, θα δημοπρατηθεί στο Silverstone στις 11 Μαίου.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το μοντέλο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από πλευράς αμαξώματος αλλά και μηχανικών μερών, με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 1275 cc να έχει διανύσει μόλις 26.000 km.

Mini

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα με δερμάτινες επενδύσεις σε στυλ Chesterfield στα καθίσματα, βελούδινες κουρτίνες και μαξιλαράκια στα πίσω παράθυρα, μεγάλα ηχεία και ένα disco light στην οροφή.

Αυτό που κάνει όμως το συγκεκριμένο Mini να ξεχωρίζει είναι ο χώρος αποσκευών που έχει μετατραπεί σε minibar με μια σειρά από μπουκάλια, ένα cocktail shaker και ποτήρια, έτσι ώστε οι επιβάτες (εκτός του οδηγού φυσικά) να μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο του ποτό σε όμορφες τοποθεσίες.

mini

Ο Jay Kay, τραγουδιστής των Jamiroquai, είναι γνωστός μεταξύ άλλων και για την εντυπωσιακή συλλογή του από αυτοκίνητα. Μεταξύ των μοντέλων που έχουν περάσει από την κατοχή του βρίσκουμε υπεραυτοκίνητα όπως οι La Ferrari, Enzo Ferrari, McLaren 675LT, Lamborghini Diablo SE 30 Jota, Ferrari 550 Maranello αλλά και σπάνια ιστορικά μοντέλα όπως οι Aston Martin DB6 Mark 1 Volante, Lamborghini Miura, Ferrari Vignale 330 GT, Porsche 911 2.7 RS, Mercedes-Benz 300SL Roadster, Maserati A6G/54 Frua Berlinetta, BMW 2002 Bauer Cabriolet κ.α.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube