Πωλείται το Citroën C3 WRC του Sébastien Ogier!

Πωλείται το Citroën C3 WRC του Sébastien Ogier!

Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία, για όσους αντέχουν οικονομικά, να αποκτήσουν ένα καθαρόαιμο αυτοκίνητο του WRC και δη αυτό του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Sébastien Ogier!

Δεν είναι σύνηθες, για την ακρίβεια -εάν δε με απατά η μνήμη μου- μόνο η M-Sport και η Hyundai έχουν πουλήσει στο παρελθόν καθαρόαιμα αγωνιστικά οχήματα σε ιδιώτες έναντι φυσικά, αδράς αμοιβής. Τώρα, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Periodismo del Motor», το Citroën C3 WRC 2019 του Sébastien Ogier, βγαίνει στο σφυρί.

Προφανώς και δεν πρόκειται για κάποια «ανοιχτή» δημοπρασία αλλά για έναν πλειστηριασμό, που αφορά λίγους και εκλεκτούς πελάτες, στους οποίους θα σταλεί ειδική πρόσκληση από τη Citroën.

pire

Το εν λόγω αγωνιστικό, είναι το τελευταίο με το οποίο «έτρεξε» ο Γάλλος με τα χρώματα της Citroën το 2019, πριν αποχωρήσει για την Toyota Gazoo Racing WRT. Με την αποχώρηση βέβαια του Ogier, όπως ίσως θυμάστε, αποχώρησε και η γαλλική εταιρεία από το WRC.

Για την ιστορία, το εν λόγω αγωνιστικό έχει αριθμό πλαισίου «Νο 20» και έχει χρησιμοποιηθεί επίσης ως αυτοκίνητο δοκιμών για λογαριασμό της Pirelli, με τους Andreas Mikkelsen και Petter Solberg να βρίσκονται πίσω από τα πηδάλια του.

Στο οδόμετρο του, αναγράφει 1.000 km, με τους υποψήφιους αγοραστές να μπορούν να διανύσουν ακόμα 3.000 km προτού βάλουν ξανά το χέρι στην τσέπη για ανακατασκευή του μοτέρ και λοιπών ακόμα μηχανικών μερών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube