Πιστοποίηση BMW Classic στη Σπανός ΑΕ

Πιστοποίηση BMW Classic στη Σπανός ΑΕ

Η Σπανός ΑΕ έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου που λαμβάνει πιστοποίηση BMW Classic από το BMW Group Hellas.

Το BMW Group Hellas αναγνωρίζει τη σταθερή αφοσίωση που επιδεικνύει το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και επιβραβεύει πρακτικές που προάγουν την εξυπηρέτηση και αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών του. Όμως πέρα από τη συμβολή τους στην εμπορική επιτυχία του Ομίλου, οι συνεργάτες του δικτύου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και στον τομέα των ιστορικών και κλασικών αυτοκινήτων BMW και βραβεύονται για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

Σε αυτή την ειδική κατηγορία εντάσσεται η Σπανός ΑΕ, μέλος του Επίσημου Δικτύου Εμπόρων και Επισκευαστών BMW & MINΙ, η οποία γίνεται τώρα η μοναδική εταιρεία στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου που αποκτά διαπιστευμένη πιστοποίηση BMW Classic για υπηρεσίες αναπαλαίωσης και επισκευή κλασικών μοντέλων BMW.

Την Πιστοποίηση BMW Classic απένειμε ο κ. Andreas Sieben, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas. Η πιστοποίηση αποτελεί εγγύηση για παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών και άριστη εξυπηρέτηση πελατών BMW, που συνιστά πρωταρχική προτεραιότητα του Ομίλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Από την BMW 2002ti στην M2

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2021 είναι μία ξεχωριστή χρονιά για τη Σπανός ΑΕ δεδομένου ότι γιορτάζει 50 χρόνια από την ίδρυσή της.  Όλα αυτά τα χρόνια η Σπανός ΑΕ, επενδύει σε εγκαταστάσεις, νέες συνεργασίες, τεχνογνωσία και στον ανθρώπινο παράγοντα με στόχο να παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες με επίκεντρο τον πελάτη.

Spanos

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube