Πέντε προτάσεις χρονομίσθωσης με κέρδος 25%

Πέντε προτάσεις χρονομίσθωσης με κέρδος 25%

Στο μυστικό γκαράζ της FlexCar υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα με έκπτωση 25% στο μίσθωμα των οχτώ πρώτων μηνών. Επιλέγουμε πέντε από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε!

FlexCar

Σε όσους αναζητούν μια πραγματικά συμφέρουσα πρόταση για χρονομίσθωση, η FlexCar παρέχει οχήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες με προνομιακούς όσο και ενδιαφέροντες όρους. Έτσι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της εταιρείας που άλλαξε το παιχνίδι στη χρονομίσθωση, με έκπτωση 25% στα μισθώματα των οχτώ πρώτων μηνών.

Ύστερα από το πέρας των οχτώ πρώτων μηνών η χρονομίσθωση μπορεί να συνεχιστεί με τις κανονικές μηνιαίες χρεώσεις και έτσι οι κάτοχοι μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το όχημά τους χωρίς δεσμεύσεις, κρυφές χρεώσεις και αστερίσκους.

Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια και παρακάτω σας παρουσιάζουμε πέντε ενδιαφέροντα μοντέλα που μπορείτε να αποκτήσετε με αυτή. Σημειώστε ότι εκούσια είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, όποιες κι εάν είναι αυτές. Κι εάν αναρωτιέστε εάν υπάρχουν κι άλλα μοντέλα στο μυστικό γκαράζ της FlexCar, σας περιμένουν να τα δείτε εδώ.

 

Audi A1 Citycarver 35 TFSI Basic: Crossover για την πόλη
Audi A1 Citycarver

Το μικρό Audi έχει όλη την ποιότητα της γερμανικής εταιρείας σε ένα περιτύλιγμα με κόμπακτ διαστάσεις που κινείται όχι μόνο άνετα αλλά και γρήγορα χάρη στον 1.500άρη τούρμπο κινητήρα με τους 150 ίππους. Το αυτόματο κιβώτιο με τις εφτά ταχύτητες εγγυάται απόλυτη ευκολία οδήγησης, η οποία δένει άψογα με το μοναδικό στιλ του υπερυψωμένου αμαξώματος. Δείτε τις λεπτομέρειες της προσφοράς πατώντας εδώ.


 

MINI Cooper Countryman Auto: Το στιλάτο οικογενειακό
MINI Cooper Countryman

Το 5θυρο SUV της MINI χωράει άνετα την οικογένεια και έχει πολύ ευχάριστη συμπεριφορά στο δρόμο, ενώ οι 136 PS από τον τούρμπο κινητήρα του 1,5 lt συνδυάζονται ολόσωστα με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη εφτά ταχυτήτων. Πατήστε εδώ για να δείτε την πρόταση της FlexCar, κρατείστε όμως ως δεδομένο το μοναδικό στιλ της ΜΙΝΙ καθώς και τον πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, Apple CarPlay/Android Auto και εύκολο παρκάρισμα χάρη στους ειδικούς αισθητήρες και την κάμερα οπισθοπορείας.


 

Renault Captur 1.3 TCe MHEV Techno: Το ιδανικό B-SUV
Renault Captur

Το B-SUV της Renault ξεχωρίζει για την ευρυχωρία, την πρακτικότητα και την ποιότητα της καμπίνας του, καθώς επίσης και για τις μεγάλες οθόνες που εντυπωσιάζουν τους πάντες. Το ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης με 1.300άρη κινητήρα βενζίνης και αυτόματο κιβώτιο κινεί σβέλτα το αμάξωμα χωρίς να καίει πολύ, ενώ η αισθητική είναι ακόμα ένα δυνατό χαρτί. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες της προσφοράς.


 

Renault Clio 1.0 TCe LPG Techno: Για ελάχιστο κόστος καυσίμου
Renault Clio

Με τον ειδικά εξελιγμένο 1.000άρη κινητήρα των 100 PS, το Renault Clio κινείται καίγοντας υγραέριο οπότε το κόστος του καυσίμου γίνεται τόσο χαμηλό που σταματάς να το σκέφτεσαι. Το ρεζερβουάρ βενζίνης διατηρείται ανέγγιχτο οπότε η συνδυαστική αυτονομία πλησιάζει τα 1.000 km. Το Clio πατάει εξαιρετικά στο δρόμο και ταξιδεύει πολύ άνετα, ενώ μέσα στην πόλη εξασφαλίζει όλη την ευκολία που ψάχνει ο οδηγός. Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά και να δηλώσετε ενδιαφέρον.


 

Renault Express Van 1.5 dCi 95 PS: Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα
Renault Express Van
Το βαν της Renault είναι ένα εργαλείο που έχει φτιαχτεί για να κάνει εύκολη τη δουλειά -άρα και τη ζωή- του επαγγελματία. Δείτε εδώ την προσφορά της FlexCar, η οποία αφορά στην έκδοση L1H1 του Express Van, με τον 1.500άρη dCi κινητήρα πετρελαίου των 95 PS να είναι γνωστός για την οικονομία καυσίμου και την απροβλημάτιστη λειτουργία ακόμα και στα δύσκολα.

Κι αν κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα δεν καλύπτει τις ανάγκες, σημειώνουμε πως αυτές είναι μερικές από τις προσφορές της FlexCar και του μυστικού γκαράζ της. Τα υπόλοιπα μοντέλα σας να περιμένουν να τα ανακαλύψετε εδώ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube