Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς – Το ταξίδι για το 2020 μόλις ξεκίνησε

Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς – Το ταξίδι για το 2020 μόλις ξεκίνησε

Το World Car Awards, ο παγκόσμιος οργανισμός των δημοσιογράφων αυτοκινήτου που ψηφίζουν για το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, στον οποίο ανήκει και το DRIVE, βραβεύτηκε για 7η συνεχή χρονιά ως το κορυφαίο πρόγραμμα βραβείων στον κόσμο.

Το ταξίδι για την ανάδειξη του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020 έχει μόλις ξεκινήσει. Το DRIVE συμμετείχε για πρώτη φορά πέρσι στον θεσμό και παρουσίασε σημαντικό έργο. Κάθε χρόνο η δημοσιογραφική δουλειά αξιολογείται και η λίστα των εκλεκτόρων αναθεωρείται αναλόγως. Είναι χαρά και τιμή για εμάς, ότι το DRIVE αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος World Car Awards, αποτέλεσμα της συνεπούς και ενεργής παρουσίας μας σε όλες τις στάσεις αυτής της συναρπαστικής διαδρομής.

Είναι επίσης σημαντικό ότι ο θεσμός World Car Awards αναγνωρίζεται από την ανεξάρτητη εταιρεία Prime Research ως το κορυφαίο πρόγραμμα βραβείων που αφορούν στην αυτοκινητοβιομηχανία, για 7η συνεχή χρονιά. Μάλιστα, καταγράφηκε αύξηση κατά 16% του κοινού που αλληλεπιδρά με τη δημοσιότητα που προκύπτει από τον θεσμό και επηρεάζεταιι από αυτήν, το οποίο ξεπερνά πλέον τα 247 εκατομμύρια. 

Η πορεία προς το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς ξεκίνησε μόλις, με την ανακοίνωση των ονομάτων των εκλεκτόρων. Τον Σεπτέμβριο θα ανακοινωθεί η πρώτη λίστα υποψήφιων αυτοκινήτων, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το test drive event θα γίνει και φέτος τον Νοέμβριο, στο Los Angeles. Τον Φεβρουάριο του 2020 θα προκύψει η 10άδα κάθε κατηγορίας, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα ανακοινωθούν οι φιναλιστ (Top 3) και οι νικητές θα ανακηρυχθούν όπως και φέτος πανηγυρικά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης.   

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube