Όλα είναι εφικτά, για την On Sale Rally Team

Όλα είναι εφικτά, για την On Sale Rally Team

Έχοντας ως μότο τη φράση «Nothing is impossible», η On Sale Rally Team, αποδεικνύει στην πράξη ότι όταν δουλεύεις επαγγελματικά, έχεις τα φόντα να κοιτάξεις στα μάτια ακόμα και τους διεθνείς ανταγωνιστές σου.

H On Sale Rally Team συστήθηκε στον κόσμο των αγώνων το 2021, με μια εντυπωσιακή παρουσίαση στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, αντίστοιχη κορυφαίων ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει σταθερά ως οδηγό πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 evo τον Γιώργο Κεχαγιά και μπόλικη όρεξη, γνώση και μεράκι για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.   

Κορυφαία στιγμή της ομάδας, ήταν η κατάκτηση της 1ης θέσης ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

Ταυτόχρονα, οι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου τερμάτισαν στην 19η θέση της γενικής κατάταξης, καθώς και στην 4η του WRC3, Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2 για ιδιώτες οδηγούς.

On sale rally team

Φέτος, η ομάδα βρίσκεται σταθερά μεταξύ των πρωταγωνιστών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος, καθώς οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης έχουν τερματίσει δύο φορές στην δεύτερη θέση (Ολυμπιακό Ράλι, Ράλι Φθιώτιδος), ενώ είναι διαρκώς ανάμεσα στα ταχύτερα πληρώματα των αγώνων που συμμετέχουν.

Στόχος της On Sale Rally Team, είναι η συνεχής εξέλιξη, σε όλους τους τομείς, στα πρότυπα των κορυφαίων διεθνών ομάδων. Στην οργάνωση, στην επικοινωνία και φυσικά στη διαρκή εκπαίδευση των μελών της ομάδας.  

Κάνοντας πράξη αυτό το όραμά, η On Sale Rally Team διοργάνωσε τρία διήμερα εκπαίδευσης για το πλήρωμά του αγωνιστικού της αυτοκινήτου. Στη χώρα μας ταξίδεψε αρχικά, φιλοξενούμενος της ομάδας, ο ο Ιταλός Simone Campedelli, και μετά ο δύο φορές Πρωταθλητής Ιταλίας, Andrea Crugnola.

On sale rally team

Μετά από την πάροδο των 6 ημερών εκπαίδευσης, δοκιμών και εξέλιξης, άπαντες οι προσκεκλημένοι αναγνώρισαν όχι μόνο το ταλέντο του οδηγού Γιώργου Κεχαγιά, αλλά και την επαγγελματική λειτουργία της On Sale Rally Team. 

Η ομάδα ουσιαστικά δημιουργήθηκε από την «τρέλα», με την καλή έννοια του όρου, ορισμένων ανθρώπων που αγαπούν τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και φυσικά χάρη στην υποστήριξη της εταιρείας χρηματοοικονομικών επενδύσεων «On Sale», της οποίας ηγείται ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος). 

On sale rally team

Δίχως ο ίδιος να έχει κάποια πρώτερη εμπλοκή με τους αγώνες, πίστεψε στο όραμα και τις δυνατότητες του Γιώργου Κεχαγιά, επενδύοντας χρόνο αλλά και χρήμα σε αυτήν την προσπάθεια. Όπως βέβαια μας εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος, πλέον η αγάπη του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, δεν έχει όρια.  

Στόχος της On Sale Rally Team αλλά και προσωπικός πλέον του Νίκου Κωνσταντόπουλου, δεν είναι η ομάδα να πρωταγωνιστεί μόνο στους αγώνες στους οποίους συμμετέχει αλλά να βελτιώνεται διαρκώς στον τρόπο λειτουργίας της, ώστε να φτάσει κάποια στιγμή στο επίπεδο να συγκρίνεται με τις κορυφαίες διεθνείς ομάδες.

On sale rally team

Το πλήρωμα Γιώργος Κεχαγιάς- Χρήστος Κουζιώνης, ο αρχιμηχανικός Αλέκος Καρράς, ο υπεύθυνος τηλεμετρίας Γιαννούλης Καφετζής (που έχει και την ευθύνη της ανάλυσης των δεδομένων), συνεργάζονται σε πρώτο χρόνο με τον Χρήστο Αμβράζη (Colin Rallying) για τη συντήρηση και την προετοιμασία του Skoda Fabia Rally2 evo. 

Εάν μάλιστα δεν υπήρχαν και ορισμένες ελλείψεις σε ανταλλακτικά και πρώτες ύλες με ευθύνη του εργοστασίου της Skoda, η ομάδα θα είχε στα χέρια της αυτή τη στιγμή ένα brand new Skoda Fabia RS 4ης γενιάς. Το αυτοκίνητο πάντως έχει παραγγελθεί και σύντομα θα βρίσκεται στη χώρα μας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube