Ogier: Αν υπογράψω κάποιο συμβόλαιο, αυτό θα είναι το τελευταίο μου

Ogier: Αν υπογράψω κάποιο συμβόλαιο, αυτό θα είναι το τελευταίο μου

Έτοιμος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση δηλώνει ο πεντάκις παγκόσμιος πρωταθλητής. 

Ο πεντάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier δηλώνει διατεθειμένος να οδηγήσει το πολύ για μια ακόμη σεζόν πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση, κάτι όμως που δεν αποκλείει να γίνει και στο τέλος του 2018. 

Ο Ogier βρίσκεται στη μέση των διαπραγματεύσεων για την επόμενη σεζόν και θέλει να ολοκληρώσει τις σχετικές συνομιλίες πριν από το τέλος του επόμενου μήνα.

Ο πεντάκις παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC λέει ότι η συμφωνία αυτή - αν επιτευχθεί- θα είναι και η τελευταία του, αλλά αν δεν υπάρξει θα αποχωρήσει στο τέλος του 2018. 

Είναι σαφές ότι έχω φτάσει στο τέλος της καριέρας μου και αν υπάρξει κάποιο συμβόλαιο για το 2019, αυτό θα είναι το τελευταίο, δήλωσε ο 34χρονος Ogier.
Είμαι τυχερός, έχω πίσω μου πολύ καλές χρονιές και μπόλικες νίκες. Δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Αυτό που για εμένα είναι βασική προτεραιότητα είναν να έχω ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο που να μπορεί να μου προσφέρει τη δυνατότητα για νίκες. 

Ο Ogier φαίνεται να έχει τρεις ευκαιρίες για το 2019: Θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα της M-Sport Ford για μια τρίτη σεζόν, να επιστρέψει στην Citroen ή να αποσυρθεί από το WRC.

Σε ό,τι αφορά στη Citroen, πέρα από την παραδοχή της ανάγκης για οδηγό ικανό να κερδίσει το πρωτάθλημα, ο Pierre Budar της Citroen δεν έχει να πει κάτι περισσότερο για το 2019. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, είπε. Μιλάμε με τον Ogier και οι συζητήσεις συνεχίζονται και αυτό είναι το μόνο ανακοινώσιμο.

Η Citroen έχει σήμερα στις τάξεις της τους Craig Breen και Mads Ostberg μετά την απομάκρυνση του Kris Meeke.

Από την άλλη, οι πιθανότητες να μετακινηθεί η Ogier στη Hyundai ή στην Toyota φαίνεται να έχουν ξεθωριάσει και με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως θέλουν να κρατήσουν τους οδηγούς που έχουν. 
Μάλιστα ο Alain Penasse, δήλωσε πως είμαστε πάντα ξεκάθαροι πως o Neuville είναι η πρώτη μας επιλογή. Δεν θα ήταν και τόσο σωστό λοιπόν να μιλάμε με τον Ogier.
Μάλιστα ο Alain Penasse είπε πως αν ο Neuville δεν πάρει κάποια προσφορά από άλλη ομάδα, τέτοια που να τον καθιστά πολυεκατομμυριούχο, τότε κατά 99% δεν πρόκειται να φύγει από τη Hyundai. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube