Ο Lewis Hamilton παραμένει στη Mercedes

Ο Lewis Hamilton παραμένει στη Mercedes

Αυτό ισχυρίζεται η Gazzetta dello Sport, δίνοντας τέλος στη φημολογία περί μεταγραφής στη Ferrari.

To ρεπορτάζ της μεγάλης και έγκυρης αθλητικής εφημερίδας λέει ότι ο έξι φορές πρωταθλητής F1, για τον οποίο λεγόταν ότι πιθανώς θα πήγαινε στη Ferrari το 2021, τελικά θα υπογράψει ξανά με τη Mercedes για το 2021 και το 2022.

Πρόσφατα, οι επιλογές του 35χρονου Βρετανού για το 2021 και πέρα περιορίστηκαν όταν η Ferrari υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Charles Leclerc μέχρι το 2024, και ο Max Verstappen  επέλεξε να παραμείνει στη Red Bull μέχρι το 2023.

Το ιταλικό ρεπορτάζ, που υπογράφει ο διεθνούς εκτίμησης δημοσιογράφος Luigi Perna, αναφέρει ότι η ετήσια αμοιβή του Hamilton θα παραμείνει στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόσφατα, σε κατάλογο του επιχειρηματικού περιοδικού Forbes, o Hamilton αναφερόταν ως ο 10ος υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής στον κόσμο την τελευταία δεκαετία, με έσοδα $400 εκατ. από το 2010 μέχρι σήμερα.

Το νέο μονοθέσιο της Mercedes θα παρουσιαστεί στις 14 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, σε «πρώτες εσωτερικές δοκιμές και κινηματογράφηση» όπου τα ΜΜΕ δεν έχουν προσκληθεί.
 
[Πηγή: F1-fansite.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube