O George Russell στη Williams για το 2019

O George Russell στη Williams για το 2019

Θα πάρει τη θέση του Lance Stroll που θα πάει στην Force India.

Ο 20χρονος Βρετανός George Russell θα αγωνιστεί με τη Williams για το 2019 όπως ανακοίνωσε η ομάδα.
Ο Russell που προέρχεται από την ακαδημία οδηγών της Mercedes στην οποία φέτος ήταν δοκιμαστής και εφεδρικό οδηγός θα διατηρήσει τη σχέση του με τη γερμανική ομάδα.

Ο Russell είναι έτοιμος να εξασφαλίσει τον τίτλο της F2 στον αγώνα στο Abu Dhabi του επόμενου μήνα, έχοντας φθάσει στη σειρά αυτή ως πρωταθλητής GP3.
Ο νεαρός Βρετανός θα πάρει τη θέση του Lance Stroll ο οποίος θα πάει στην Racing Point Force India, ομάδα στην οποία ο πατέρας του Lawrence είναι πλέον ο βασικός χρηματοδότης.

Ο ίδιος δήλωσε ευτυχής για αυτήν την εξέλιξη και τόνισε ότι δεν βλέπει την ώρα να φτάσει η Μελβούρνη του 2019 για να βρεθεί στη σειρά εκκίνησης της F1, δίπλα σε οδηγούς που πάντα θαύμαζε. Η F1, είπε, ήταν για έμενα όνειρο ζωής και θέλω να ευχαριστήσω για την υποστήριξη τόσο την Claire Williams όσο και τον Toto Wolff της Mercedes .

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια επικεφαλής της ομάδας, Claire Williams, είπε ότι ο Russell είναι ένα ταλέντο και εμείς στη Williams θέλουμε να στηρίζουμε και να προωθούμε ταλαντούχους οδηγούς. Πιστεύουμε ότι σαν οδηγός ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα τόσο λόγω χαρακτήρα όσο και γιατί πιστεύει στις ίδιες αξίες με εμάς και έχει το πάθος και την αφοσίωση που χρειαζόμαστε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube