Nissan Kicks Surf Concept

Nissan Kicks Surf Concept

Ένα SUV ιδανικό για τους λάτρεις του σέρφινγκ

Η Nissan παρουσίασε στο Sao Paulo το πρωτότυπο Kicks Surf, σχεδιασμένο για ανθρώπους με δραστήριο τρόπο ζωής και προτίμηση στο σέρφινγκ.

Το πρωτότυπο βασίζεται στο Nissan Kicks, το προσιτό B-SUV που βρίσκεται στην παραγωγή από το 2016 και διατίθεται στις αγορές της Νότιας και Βόρειας Αμερικής αντικαθιστώντας το Juke. Να διευκρινίσουμε πως το Kicks που διατίθεται στην αγορά της Ινδίας, παρά τον παραπλήσιο σχεδιασμό του, είναι διαφορετικό μοντέλο αφού μοιράζεται την πλατφόρμα με το Dacia Duster.

Επιστρέφοντας στο πρωτότυπο που σχεδιάστηκε από το στούντιο της Nissan στη Λατινική Αμερική, διαθέτει ράμπες οροφής για σανίδες του surf, αδιάβροχο χώρο αποσκευών για τα ολόσωμα μαγιό και μια φορητή ντουζιέρα. Επιπλέον, ένα αδιάβροχο βραχιολάκι μπορεί να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει τις πόρτες έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να μην χρειάζεται να έχουν μαζί τους το κλειδί.

Nissan Kicks Surf

Για να εξελίξουν τις πρακτικές λύσεις του Kicks Surf, οι σχεδιαστές της Nissan συνεργάστηκαν με τους αδελφούς Alejo και Santiago Muniz, δύο πρωταθλητές στο surfing με τις σημαίες της Βραζιλίας και της Αργεντινής αντίστοιχα.

Η εξωτερική απόχρωση σε γαλάζιο χρώμα με γραφικά σε πράσινο και κίτρινο που παραπέμπουν σε κύματα του ωκεανού προδίδουν πως αυτό το μοντέλο δεν είναι ένα απλό Kicks και σύμφωνα με το δελτίο τύπου είναι εμπνευσμένα από τις παραλίες της Λατινικής Αμερικής.

Το Nissan Kicks Surf προφανώς θα παραμείνει σε μορφή πρωτοτύπου και έχει στόχο να τονώσει τη νεανική εικόνα του B-SUV.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube