Νέο τεύχος DRIVE, την Κυριακή 19 Μαΐου με τη REAL News

Νέο τεύχος DRIVE, την Κυριακή 19 Μαΐου με τη REAL News

Αυτή την Κυριακή, 19 Μαΐου, το DRIVE έρχεται με τη REAL News και ένα σπουδαίο δώρο: Ένα εκπαιδευτικό παραμύθι για την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή.

 Το DRIVE #272 έρχεται αυτή την Κυριακή με τη REAL News. Με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο, ένα παιδικό παραμύθι για την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή. Συνηθίζουμε να λέμε ότι μετά από τέσσερις δεκαετίες ειδικού Τύπου στον χώρο του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν περιθώρια για παρθενογενέσεις. Κι όμως, αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από τα περιοδικά του χώρου μας.

Δημιουργήσαμε τους δικούς μας ήρωες, τους δώσαμε μορφή και χαρακτήρα, εμπνευστήκαμε την ιστορία τους, συνεργαστήκαμε με έμπειρους παιδαγωγούς-συγγραφείς, αξιοποιήσαμε τη δική μας τεχνογνωσία και εν τέλει δημιουργήσαμε μια έκδοση που θεωρούμε την πιο σημαντική από όσες έχει κάνει το DRIVE ως τώρα. Για ένα πολύ απλό λόγο: Γιατί απευθύνεται στα παιδιά. Καλλιεργεί την αυτοκινητική κουλτούρα από τη μικρή ηλικία, διδάσκει το σεβασμό στους κανόνες και στον συνάνθρωπο, ώστε να πάψουμε επιτέλους κάποτε να θρηνούμε θύματα στους δρόμους. Και από την άλλη, επισημαίνει στους ενήλικες-οδηγούς τα λάθη τους. Και τους βάζει στη διαδικασία να αναλογιστούν την τεράστια ευθύνη τους στην καθημερινότητα των δρόμων, αλλά και στη σωστή κυκλοφοριακή διαπαιδαγώγηση των νέων. Δώστε το στα παιδιά σας, ή ακόμη καλύτερα, αφιερώστε χρόνο να το διαβάσετε μαζί τους. Θα σας κάνει καλό, από κάθε άποψη.

Φυσικά, δεν αφήσαμε το τεύχος σε δεύτερη μοίρα. Αυτό το μήνα ταξιδέψαμε στη Γαλλία, για να οδηγήσουμε σε ένα αποκλειστικό θέμα το Renault Megane RS Trophy. Η απόλυτα γαλλική “χαρντκορίλα”, το αυτοκίνητο που φιλοδοξεί να εξαφανίσει το Civic Type R. Στην αγορά, στους δρόμους, στις πίστες, στο ρεκόρ του Nurburgring…

Με την ευκαιρία της επίσκεψής μας στα κεντρικά, μιλήσαμε με τον επικεφαλής της Renault Sport και ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για τα επιτεύγματα τους, στα ράλι, στην F1 και φυσικά στα αυτοκίνητα δρόμου.

Στην Ελλάδα, δοκιμάσαμε την Jaguar Ι-PACE. Το ηλεκτρικό που διχάζει. Crossover ή μπερλίνα; Πολυτελές ή σπορ; Ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή… Jaguar; Όλα, είναι η απάντηση. Για ένα αυτοκίνητο που σε ξαφνιάζει με την αισθητική, σε εντυπωσιάζει με τον τρόπο που επιταχύνει και στρίβει, σε καθησυχάζει με την αυτονομία του και σε κακομαθαίνει με την οικειότητα που νιώθεις στην υπέροχη καμπίνα του.

Κατά τα άλλα; Master Test το διαχρονικό παγκόσμιο best seller στην υβριδική του έκδοση, δηλαδή Toyota Corolla Hybrid. Συγκριτικό-φωτιά με μικρά SUV, στα 1.300 ως 1.500 κυβικά και 140-150 άλογα: SEAT Arona, Dacia Duster, Suzuki Vitara.

Από το DRIVE περιμένεις κυρίως να διαβάσεις για κινητήρες, ιπποδύναμη και οδική συμπεριφορά. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον αγοράζουν αυτοκίνητο σύμφωνα με το μέγεθος της οθόνης στο ταμπλό. Δεν περιμέναμε ότι θα μας φανεί τόσο ενδιαφέρον το γράψιμο μιας ανάλυσης για την ιστορία και την εξέλιξη του infotainment. Διαβάστε την πριν χαθείτε και πάλι στις δεκάδες σελίδες των δοκιμών του τεύχους, στη δοκιμή μεταχειρισμένου, στις προτάσεις αγοράς, στην ενότητα του DRIVE Classic και του DRIVE Race.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube