Νέο Nissan Juke: Επίσημο teaser

Νέο Nissan Juke: Επίσημο teaser

Με φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου Juke που αποκαλύπτει η ίδια η Nissan προετοιμάζεται το έδαφος για την άφιξη της νέας έκδοσης του δημοφιλέστατου μικρού crossover τον επόμενο μήνα.

Η νέα γενιά Juke, το δημοφιλέστατο μικρό crossover της Nissan, θα αποκαλυφθεί πλήρως και επίσημα στις 3 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η Nissan δημοσιεύει σήμερα τρεις επίσημες φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου για να μας προετοιμάσει για αυτό που θα δούμε. Αν και, αντίθετα με το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, το νέο μοντέλο δεν φαίνεται να ακολουθεί τον ίδιο ριζοσπαστικό σχεδιαστικό δρόμο. Άλλωστε, μας είχε τόσο ξαφνιάσει το Juke όταν το πρωτοείδαμε και έχουμε πλέον τόσο πολύ συνηθίσει την όψη του, που δύσκολα θα μπορούσε να μας ξαφνιάσει η νέα εκδοχή.

Έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις, από την παρθενική του εμφάνιση το 2010, το νέο JUKE βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών. Και υπόσχεται, εκτός από νέα εμφάνιση, κορυφαία οδηγική απόλαυση. Οι φωτογραφίες είναι από την πίστα δοκιμών του Millbrook, στη Μ. Βρετανία όπου πραγματοποιείται το τελικό στάδιο δοκιμών.

Σχεδιασμένο στην Ευρώπη, το νέο JUKE αποτελεί μια συνεργασία μεταξύ των πιο ταλαντούχων σχεδιαστών της Nissan σε όλη την Γηραιά Ήπειρο. Οι οποίοι εργάστηκαν έχοντας υπόψη το σημαντικό αντίκτυπο του αρχέτυπου. Το δημοσιευμένο υλικό μας επιτρέπει να διακρίνουμε τις κομψές κουπέ γραμμές, τις ζάντες αλουμινίου 19 "και την σπορτίφ στάση. Το JUKE γίνεται το τρίτο μοντέλο της Nissan που διαθέτει την τεχνολογία ProPILOT, η οποία αποτελεί μέρος του οράματος Nissan Intelligent Mobility. Το αποτύπωμα του νέου JUKE έχει αυξηθεί σε μέγεθος ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία  και καλύτερη άνεση, χωρίς να χάσει τον ζωηρό, ευέλικτο οδηγικό του χαρακτήρα.

Nissan Juke

Έχοντας ιδρύσει και ηγηθεί της κατηγορίας B-SUV με το πρώτο μοντέλο, το Nissan JUKE επιστρέφει υποσχόμενο περισσότερο χαρακτήρα, συναρπαστικές επιδόσεις και κορυφαίο επίπεδο συνδεσιμότητας. Η Nissan δηλώνει ότι το JUKE έχει… «μεγαλώσει», κυριολεκτικά και μεταφορικά, αλλά θα συνεχίσει να είναι απολαυστικό στην οδήγηση.

Η πλατφόρμα CMF-B της «Συμμαχίας», στην οποία βασίζεται, μας επιτρέπει να ξέρουμε τι να περιμένουμε σε σχέση με τους κινητήρες. Τα μοτέρ βενζίνης 1.0 και 1.3, καθώς και ένας ντίζελ 1.5 θα είναι σίγουρα στη γκάμα. Ενώ δεν αποκλείεται ένας 1.6 τούρμπο με 200 ίππους, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του fun to drive χαρακτήρα που η Nissan υπόσχεται. Πιθανή η ύπαρξη και 4κίνητης έκδοσης.

Πηγή Nissan

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube