Νέα σειρά φορτιστών για EV από τη Schneider Electric

Νέα σειρά φορτιστών για EV από τη Schneider Electric

Η νέα σειρά φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, EVlink Pro AC, της Schneider Electric είναι ειδικά σχεδιασμένη για κτίρια, όπως κατοικίες, πολυκατοικίες, βιομηχανικά, εμπορικά και κτίρια γραφείων.

Schneider Electric

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης στην αγορά της νέας σειράς φορτιστών EVlink Pro AC.

Η νέα σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει εξαιρετικά αξιόπιστη, ευέλικτη και βιώσιμη έξυπνη φόρτιση με ενισχυμένη ασφάλεια για μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας.

EVlink Pro AC

Δεδομένου ότι ο κλάδος των μεταφορών αντιπροσωπεύει περίπου το 17% των συνολικών παγκόσμιων εκπομπών και περίπου το 25% των εκπομπών CO2, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την ταχεία απεξάρτηση του τομέα αυτού από τον άνθρακα. 

Τα ηλεκτρικά οχήματα αποτελούν τη βασική τεχνολογία για την απεξάρτηση των οδικών μεταφορών από τις εκπομπές άνθρακα. Οι φιλόδοξες πολιτικές συνεχίζουν να είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη των αγορών ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως.

H Schneider Electric με το νέο φορτιστή EVlink Pro AC για ηλεκτρικά οχήματα, ο οποίος είναι ειδικά σχεδιασμένος για κτίρια, όπως κατοικίες, πολυκατοικίες, βιομηχανικά, εμπορικά και κτίρια γραφείων ακόμη και για εταιρικούς στόλους ηλεκτρικών οχημάτων και συγκροτήματα διαμερισμάτων, στηρίζει τη νέα τεχνολογία για την απεξάρτηση από τον άνθρακα. Συγκεκριμένα, βελτιώνει την κατανάλωση ενέργειας, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα και διασφαλίζει την απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη. 

EVlink Pro AC

Επιπλέον, ο φορτιστής δίνει τη δυνατότητα ασφαλούς εγκατάστασης, λειτουργίας, παρακολούθησης και συντήρησης μέσω ψηφιακών δυνατοτήτων. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι ο φορτιστής EVlink Pro AC μπορεί να συνδεθεί με το λογισμικό διαχείρισης φορτιστών EcoStruxure™ EV Charging Expert.

Η νέα σειρά φορτιστών EVlink Pro AC είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσω του Επίσημου Δικτύου Διανομής της Schneider Electric.

Πηγή: Schneider Electric

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube