Ζυγώνει η ώρα του νέου SEAT Leon

Ζυγώνει η ώρα του νέου SEAT Leon

Η τέταρτη γενιά του ισπανικού μικρού οικογενειακού θα προσφέρει, μεταξύ άλλων, μεγαλύτερους χώρους και προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Η τελευταία γενιά του SEAT Leon παρουσιάστηκε το 2012 και ήταν από τα πρώτα μοντέλα που χτίστηκαν πάνω στην σπονδυλωτή πλατφόρμα του Ομίλου VW, την MQB.

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της ισπανικής εταιρείας έχουν επικεντρώσει αυτή την περίοδο όλες τις δυνάμεις τους πάνω από τη νέα γενιά του μοντέλου, που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Αυτή την περίοδο, τα καμουφλαρισμένα LEON τέταρτης γενιάς κυκλοφορούν στους δρόμους της Ευρώπης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παρουσιαστικό του έχει αποκτήσει εντονότερες ακμές και ώμους, ενώ παράλληλα δείχνει και ελαφρώς μεγαλύτερο.

SEAT Leon 2017 ST & 5D

Το τελευταίο έρχεται να δώσει βάση στην φήμη που κυκλοφορούσε και ήθελε η νέα γενιά του SEAT Leon να αποκτήσει πέντε πόντους μεγαλύτερο μεταξόνιο. Αυτό, όπως είναι ευκόλως κατανοητό, θα ευνοήσει αρκετά τον χώρο των επιβατών.

Επιπλέον, το SEAT Leon του 2019 θα λανσάρει και το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων που θα παρέχει χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη (Α.Ι.) έναν εικονικό συνοδηγό/σύμβουλο, ενώ θα μπορεί να λαμβάνει άμεσα ενημερώσεις για όλες τις εφαρμογές και το λογισμικό.

Η νέα γενιά θα προσφέρεται σε 5θυρο και ST αμάξωμα, με την γκάμα κινητήρων να αποτελείται για αρχή από τους 1.0 TSI και 1.5 TSI με ισχύ από 95 έως 150 ίππους, και τον καινούριο 1.5 TDI σε τουλάχιστον δύο εκδόσεις ισχύος. Λίγο αργότερα θα δούμε και μια plug-in hybrid έκδοση με ηλεκτρική αυτονομία 50 km.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube