Ζυγώνει η ώρα για ένα SUV από την smart

Ζυγώνει η ώρα για ένα SUV από την smart

Το νέο μοντέλο θα παραμείνει πιστό στις αξίες της φίρμας.

Σύμφωνα με αναφορές στον βρετανικό Τύπο, τα αφεντικά της smart επιβεβαιώνουν τις φήμες για την δημιουργία ενός crossover/SUV που θα είναι πιστό στις αξίες των αρχικών μοντέλων.

Κατά την παρουσίαση των νέων smart BRABUS στον Ειδικό Τύπο, η Product Manager της Daimler Katharina Beck είπε, «Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε αστική ευελιξία και άνεση στην πόλη. Αυτά τα χαρακτηριστικά αφήνουν περιθώρια για διαφορετικές ερμηνείες. Φυσικά, από την μία πλευρά χρειάζεσαι έναν μικρό κύκλο στροφής, αλλά εάν υπάρξουν νέες διαφορετικές λύσεις και  διαφορετικές απαιτήσεις από τους οδηγούς πόλης, τότε είμαστε ανοιχτοί για νέα πράγματα».

Σε ερώτηση για το εάν αυτά τα δεδομένα μπορούν να «γεννήσουν» ένα crossover/SUV με τα σήματα της smart, η απάντηση της ήταν «Ποτέ μη λες ποτέ. Ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Πληροφορίες μέσα από το εργοστάσιο κάνουν λόγο για προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για το συγκεκριμένο μοντέλο, και ότι θα είναι πρακτικό και εύκολο στην αστική χρήση. Οι μηχανικοί όμως δεν θα εστιάσουν σε μεγαλύτερο χώρο επιβατών ή αποσκευών, αλλά στην λειτουργικότητα και την δυνατότητα κίνησης στο αστικό περιβάλλον.

Προς το παρόν, η smart ασχολείται με την επέκταση της γκάμας των ForTwo και ForFour, με την πρόσφατη προσθήκη των εκδόσεων BRABUS και της νέας ηλεκτρικής γενιάς που έρχεται σε λίγο καιρό, ενώ μέχρι το τέλος της δεκαετίας θα δούμε και την έκδοση παραγωγής του ForStars (κάτω φωτογραφία).

[Πηγή: Auto Express]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube