Υβριδικό SP-200 SIN με 1.725 PS από την Αμερική

Υβριδικό SP-200 SIN με 1.725 PS από την Αμερική

Μια άγνωστη αμερικανική φίρμα υπό την ονομασία PSC Motors έδωσε στη δημοσιότητα ένα λιτό preview για το SP-200 SIN, ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό σούπερκαρ.

Με έδρα το Las Vegas, η άγνωστη PSC Motors φιλοδοξεί να προκαλέσει αίσθηση μπαίνοντας κατ’ ευθείαν στην αυλή με τα hypercars.

Όπλο της το υπό εξέλιξη SP-200 SIN, ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό σπορ αυτοκίνητο που θα λανσαριστεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, το 2016. Το SP-200 SIN για θερμικό κινητήρα θα έχει έναν 9λιτρο V8, ατμοσφαιρικό, άγνωστης προέλευσης, που θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρομοτέρ στο πίσω μέρος. Ο συνδυασμός της ισχύος του υβριδικού συστήματος θα φτάνει τους 1.725 PS που θα περνούν στους πίσω τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Με αυτή την ισχύ και τη διάταξη, κατά πώς λέει η PSC Motors, το SP-200 SIN θα έχει διαστρικές επιδόσεις με τα 0-100 km/h να ολοκληρώνονται σε 2,8” και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 450 km/h.

Η PSC Motors λέει ότι το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σούπερκαρ θα ζυγίζει 1.400 kg (κατασκευή από αλουμίνιο και ανθρακόνημα) και ότι θα έχει μήκος 4,4 m, πλάτος δύο και ύψος μόλις 1,1 m. Η παραγωγή του θα περιοριστεί στα 35 κομμάτια και σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, Antonio Calva, θα στοχεύει να ανταγωνιστεί άμεσα αυτοκίνητα εταιρειών όπως η Koenigsegg, η Ferrari, η Porsche και η McLaren.

Η πλήρης αποκάλυψη του αυτοκινήτου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, 1η Ιουνίου, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube