Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Nissan Juke

Από το εργοστάσιο του Sunderland στη Μεγάλη Βρετανία - Το 70% της παραγωγής θα απορροφηθεί από τις αγορές της ΕΕ.

Η Nissan ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Juke στο εργοστάσιο της στο Sunderland της Μεγάλης Βρετανίας. 

Με σχεδόν 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους Ευρωπαϊκούς δρόμους, το Nissan Juke ανταποκρίθηκε στο έπακρο στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων αγοραστών, χάρη στον ξεχωριστό σχεδιασμό του. Η νέα του γενιά έρχεται τώρα, δέκα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου,  πλήρως αναβαθμισμένη. Με το ProPILOT και την κορυφαία συνδεσιμότητα, το JUKE φέρνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της Nissan για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Nissan Juke [video]

To Nissan JUKE επιστρέφει με την μοναδική του ταυτότητα, ακόμα περισσότερο χαρακτήρα, συναρπαστικές επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οδηγών, δήλωσε ο Ponz Pandikuthira, αντιπρόεδρος της Nissan Europe, επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού. Ο νέος σχεδιασμός και η συναρπαστική οδηγική εμπειρία θα προσελκύσουν τον αυξανόμενο αριθμό αγοραστών που επιλέγουν τα compact crossovers. Το Juke έχει μεγαλώσει, διατηρώντας παράλληλα τις οδηγικές αρετές του, ως ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, συμπλήρωσε.  

Το 70% της παραγωγής του νέου Nissan Juke θα απορροφηθεί από τις αγορές της ΕΕ με τα δύο τρίτα των προμηθευτών του μοντέλου έχουν την έδρα τους την Ευρώπη.

Σε δηλώσεις του από το Sunderland, ο πρόεδρος της Nissan Europe, Gianluca de Ficchy τόνισε πως η επένδυση που έγινε για το νέο Juke στο Sunderland έφτασε τα 100 εκατ. στερλίνες. Είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο αυτοκινήτων στη Βρετανία και στα χρόνια λειτουργίας του, από τη γραμμή παραγωγής του έχουν βγει πάνω από 10 εκατ. αυτοκίνητα της Nissan