To VW Tiguan Allspace δίνει τη θέση του στο Tayron

To VW Tiguan Allspace δίνει τη θέση του στο Tayron

Δημοσιεύματα θέλουν τη γκάμα της νέας γενιάς του VW Tiguan να μην περιλαμβάνει την έκδοση Allspace, με την τελευταία να δίνει τη θέση της στο Tayron που θα διατεθεί και εκτός Κίνας.

VW

Η ευρεία γκάμα των SUV και crossover οχημάτων της VW περιλαμβάνει και το Tayron, ένα άγνωστο μοντέλο στα μέρη μας το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και που από το 2018 που κυκλοφόρησε διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

VW

Όλα δείχνουν όμως ότι η επόμενη γενιά του δε θα περιοριστεί στην Κίνα, βάζοντας πλώρη και για άλλες αγορές, όπως αυτή της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τη νέα γενιά του VW Tiguan να μην περιλαμβάνει την έκδοση Allspace, με την τελευταία να δίνει τη θέση της στο νέο Tayron, το οποίο θα αποτελέσει στην ευρωπαϊκή αγορά το αδελφάκι των Škoda Kodiaq και SEAT Tarraco

Επιπλέον, έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την παραγωγή του να ξεκινάει μέσα στην επόμενη χρονιά στη Γερμανία.

VW

Tέλος, θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη του σε γερμανικό περιοδικό, ο CEO της VW, Thomas Schäfer, ανέφερε ότι το Tayron θα λανσαριστεί το 2024 και θα είναι ένα από τα τελευταία συμβατικά μοντέλα της μάρκας στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube