VW ID. Buzz: Σύντομα... και σε pick-up!

VW ID. Buzz: Σύντομα... και σε pick-up!

H VW έχει στα σκαριά και μια pick up έκδοση για το νέο ID. Buzz, κάτι που έσπευσε να επιβεβαιώσει μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γερμανική φίρμα δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει υψηλές προσδοκίες για το νέο ID.Buzz. Ειδικά στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Εκεί όπου οι παλαιότεροι θα νοσταλγήσουν τις ανέμελες ημέρες της δεκαετίας του 1950 με το θρυλικό Bulli και οι νεότεροι, θα αναζητήσουν κάτι από την αύρα αυτής της εποχής στο σήμερα, με το νέο ID. Buzz. 

Επιπλέον ο γερμανικός όμιλος, πέραν του νέου ID. Buzz, σκοπεύει να ρίξει στην αγορά των Η.Π.Α και αρκετά ακόμα «επαγγελματικά» μοντέλα τόσο με το σήμα της VW όσο και με αυτό της Audi, προκειμένου να συναγωνιστεί προτάσεις που τοποθετούνται στην κλάση της σειράς F-150 της Ford. Προφανώς το εγχείρημα κάθε άλλο παρά εύκολο είναι αλλά στη νέα ηλεκτρική εποχή, όλα είναι πιθανά. 

vw id buzz

Στο πνεύμα αυτό φαίνεται όμως πως θα βαδίσει και το ID. Buzz. Το ηλεκτρικό microbus κυκλοφορεί ήδη σε εκδόσεις ID. Buzz (5θεσιο επιβατικό) και ID. Buzz Cargo (επαγγελματικό) με 77άρα μπαταρία, σύντομα θα ακολουθήσει και μία 6θέσια εκδοχή, ενώ όπως όλα δείχνουν από το 2024 τη γκάμα θα εμπλουτίσει και η pick up version!

vw id buzz

Η VW μάλιστα αναρτώντας στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια πρώτη εικόνα από την pick up εκδοχή του ID. Buzz, ζήτησε τη γνώμη του κοινού κατά πόσον το concept αξίζει να περάσει στην παραγωγή ή όχι.

Ανεξάρτητα πάντως από το feedback που θα λάβει η VW, το πρότζεκτ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube