Volkswagen: Τον Σεπτέμβριο οι πρώτες παραδόσεις του ID.3

Volkswagen: Τον Σεπτέμβριο οι πρώτες παραδόσεις του ID.3

Πώς θα τα παραλάβουν οι πελάτες - Οι πρώτες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής, τιμές και εξοπλισμοί. 

Η VW ανακοίνωσε ότι τα πρώτα 30.000 «κομμάτια» του αμιγώς ηλεκτρικού της ID.3 θα ξεκινήσουν να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους από τον Σεπτέμβριο. Η αρχή θα γίνει με όσους έχουν προπαραγγείλει το αυτοκίνητο. Αυτοί οι πελάτες πρέπει να οριστικοποιήσουν τις παραγγελίες τους μέχρι τις 17 Ιουνίου, οι οποίες αφορούν στην έκδοση περιορισμένης παραγωγής 1ST Edition του ID.3 και θα έχουν δύο δυνατότητες.

Όσοι παραλάβουν το αυτοκίνητο τον Σεπτέμβριο θα τύχουν και της προσφοράς προνομίων του πακέτου Mover Club, το οποίο παρέχει δωρεάν δύο αναβαθμίσεις του λογισμικού του αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα που θα παραδοθούν τον Σεπτέμβριο δεν θα έχουν ενεργοποιημένες τις εφαρμογές App Connect και Distance στο head-up display, κάτι που θα γίνει στη συνέχεια με τις αναβαθμίσεις. 

Όσοι δεν βιαστούν θα παραλάβουν το αυτοκίνητό τους προς το τέλος της χρονιάς με όλες τις ψηφιακές λειτουργίες ενεργοποιημένες.

vcw

Όλες οι εκδόσεις 1st Edition έχουν μπαταρία 58 KWh που τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και ροπή 310 Nm. Η εισαγωγική έκδοση ID.3 1st Edition έχει στον στάνταρ εξοπλισμό της σύστημα πλοήγησης, διζωνικό κλιματισμό Air Car Climatronic, θερμαινόμενα καθίσματα και στεφάνη τιμονιού, δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας έως 100 kW (DC) ή 11 kW (AC), 18άρες ζάντες και κοστίζει στη Γερμανία €40.000.

Με €46.000 μπορεί να αγοράσει κανείς την μεσαία έκδοση εξοπλισμού που επιπλέον διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα Keyless Advanced, 19άρες ζάντες, κτλ. Τέλος, η έκδοση Max που είναι η καλύτερα εξοπλισμένη κοστίζει στη Γερμανία €50.000 και διαθέτει επιπλέον όλων των άλλων το σύστημα head-up diplay πανοραμική οροφή, δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης κινητού, καθίσματα με μασάζ, σύστημα Travel Assist κ.α.

vw

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube