Video: Ο προάγγελος του νέου Renault 5 βολτάρει στην Μαδρίτη

Video: Ο προάγγελος του νέου Renault 5 βολτάρει στην Μαδρίτη

Στα πράσα πιάστηκε ένα νέο πρωτότυπο μίνι της Renault, που φέρει την ονομασία TwinFun και που θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood στην Αγγλία τον ερχόμενο Ιούλιο.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο τραβήχτηκαν στην Μαδρίτη την ώρα που γυριζόταν το προωθητικό βίντεο, παρέα με το θρυλικό μικρό της φίρμας Renault 5 Turbo. Η παρουσία του θρυλικού μοντέλου της γαλλικής φίρμας και ο αριθμός «5» στην πόρτα οδηγούν σε περίεργους συνειρμούς. Θα επαναφέρει η Renault το 5 στην γκάμα της; Άγνωστο προς το παρόν.

Οι πληροφορίες για το νέο μίνι της γαλλικής φίρμας που έχουν διαρρεύσει είναι ελάχιστες και παλιές. Γνωρίζουμε ας πούμε, ότι θα αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Smart και θα είναι αδελφό μοντέλο με το επόμενο ForTwo. Αυτό μάλιστα δείχνουν οι εξωτερικές διαστάσεις του μοντέλου και οι πίσω αεραγωγοί, στοιχεία που μαρτυρούν την θέση του κινητήρα, καθώς επίσης και το γεγονός ότι θα είναι πισωκίνητο.

Από την άλλη βέβαια, τόσο η εμφάνιση όσο και ο ήχος που θα ακούσετε στο video που ακολουθεί, μαρτυρούν ότι αυτό δεν πρόκειται για ένα απλό μίνι. Αν θα το δούμε ως έχει στην παραγωγή είναι άγνωστο, μας επιτρέπει ωστόσο να πιστεύουμε ότι κάτι καλό μας ετοιμάζει για το μέλλον η γαλλική φίρμα.

[Πηγή: ΚΜ77]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube