Video: Νέα Alfa Romeo Giulia QV

Video: Νέα Alfa Romeo Giulia QV

Ανάμεσα στα τόσα video που έχουν κυκλοφορήσει για τη νέα Alfa Romeo Giulia, το τελευταίας εσοδείας αφορά την έκδοση Quadrifoglio σε λευκό χρώμα.

Το overdose με τη νέα Alfa Romeo Giulia συνεχίζεται και αυτή τη φορά πρόκειται για ένα νέο video, ανάμεσα στα τόσα, την απαθανατίζει σε λευκό χρώμα και στην έκδοσή της, ως του ανταγωνιστή των πισωκίνητων BMW M3 και της Mercedes-AMG C63, αλλά και του τετρακίνητου Audi RS4, την Quadrifoglio.

O εμπορικός και όχι μόνο κράχτης βρίσκεται κάτω από το καπό της νέας Alfa και δεν είναι άλλος από το διτούρμπινο κινητήρα V6, καταγωγής Ferrari. Ένα μοτέρ που αναμένεται να της δίνει συνταρακτικές επιδόσεις, βοηθούντος και του βάρους του αυτοκινήτου που αναμένεται στα 1.500 kg, κατανεμημένα ισομερώς στους δύο άξονες.

Με 510 άλογα ως μέγιστη ισχύ, η επιτάχυνση στα πρώτα 100 km/h από στάση είναι μόλις 3,9”, οπότε, στα χαρτιά τουλάχιστον, έχει ό,τι χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τους άσπονδους ανταγωνιστές της. Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και οι φήμες μιλούν για τελική ταχύτητα που θα ξεπερνά τα 320 km/h και για σούπερ επίδοση στο ’Ring με 7’ 43”. Νούμερα που αν επιβεβαιωθούν, τότε πράγματι αυτή η Giulia θα είναι ένα εξαιρετικά ταχύ αυτοκίνητο.      

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση, τις επιδόσεις και άλλα χαρακτηριστικά της νέας Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio θα μάθουμε στην επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου, στην ΙΑΑ Cars 2015, στην Φρανκφούρτη την προσεχή εβδομάδα.

[Πηγή video Marchettino]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube