Toyota 86 style Cb: Ένα στιλάτο GT86 για την ιαπωνική αγορά

Toyota 86 style Cb: Ένα στιλάτο GT86 για την ιαπωνική αγορά

Δεν είναι λίγοι οι κατασκευαστές που παρουσιάζουν ειδικές εκδόσεις των μοντέλων τους με διαφορετικό αμάξωμα – μόνο που, μέχρι τώρα, επρόκειτο κυρίως για premium μάρκες όπως η Ferrari και η Aston Martin.

Με βάση το πρωτότυπο 86xStyle Cb που είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Τόκιο το 2013, η Toyota παρουσίασε μια ριζικά ανασχεδιασμένη έκδοση του GT86.

Τα καλά νέα είναι ότι το 86 style Cb, όπως ονομάζεται, έχει ένα εντελώς νέο εμπρός μέρος με ωοειδή φωτιστικά σώματα και κομψότερη μάσκα.

Στην καμπίνα, εκτός από τον λογότυπο Cb στο τιμόνι και τις λευκές βελόνες στα όργανα, το μόνο που έχει αλλάξει σε σχέση με το GT86 είναι το φινίρισμα ξύλου στο πάνελ του ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.

Τα κακά νέα είναι ότι, πρώτον, δεν υπάρχει καμία απολύτως αλλαγή στα μηχανικά μέρη και το 86 style Cb κινείται από τον δίλιτρο μπόξερ των 200 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Και δεύτερον, ότι προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας, με το βιβλίο παραγγελιών να ανοίγει στις 23 Απριλίου.

[Πηγές: PaulTan via Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube