Toyota 86 British Green Limited

Toyota 86 British Green Limited

Ειδική έκδοση αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας

Η Toyota παρουσίασε την ειδική έκδοση British Green Limited του GT86 αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας με αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό και έναν ιδιαίτερο συνδυασμό αποχρώσεων.

Το μοντέλο ξεχωρίζει από την απόχρωση British Green Limited που συνδυάζεται με πολυάκτινες ζάντες 17" στο χρώμα του χαλκού. Στο εσωτερικό βρίσκουμε δερμάτινες επενδύσεις, Alcantara, πορτοκαλί ραφές σε τιμόνι, επιλογέα, ταμπλό και χειρόφρενο ενώ δεν υπάρχει σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αφού η συγκεκριμένη έκδοση απευθύνεται σε όσους θέλουν να επικεντρώνονται στην οδήγηση.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, το πακέτο High Performance Package περιλαμβάνει ισχυρότερα φρένα της Brembo, αμορτισέρ της SACHS, τις ζάντες και μια μεγαλύτερη πίσω αεροτομή ενώ ο γνωστός κινητήρας 2,0 λίτρων με απόδοση 208 PS και 21,5 kgm ροπής δεν έχει δεχθεί κάποιες επεμβάσεις.

Το Toyota 86 British Green Limited θα διατεθεί στην Ιαπωνία από το φετινό καλοκαίρι με τιμές που ξεκινούν από ¥3.251,880 (25.953 ευρώ) για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και ¥3.318,840 (26.488 ευρώ) για το αυτόματο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube