Τον Φεβρουάριο το νέο crossover Renault Kadjar

Τον Φεβρουάριο το νέο crossover Renault Kadjar

Το νέο crossover της Renault, το οποίο θα κληθεί να κοντράρει μεταξύ άλλων και το ομόσταυλο Nissan Qashqai, ονομάζεται τελικά Kadjar.

Το πολυαναμενόμενο crossover της Renault θα λέγεται τελικά Kadjar. Το μοντέλο που θα τοποθετηθεί στη γκάμα της φίρμας ανάμεσα στο Captur και το Koleos θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο όνομά του αποτελείται από δύο συνθετικά, το Kad και το Jar. Το Kad προέρχεται από τη λέξη quad, που παραπέμπει σε τετρακίνητο όχημα. Και το jar θυμίζει τις γαλλικές λέξεις agile και jaillir, που περιγράφουν την ευελιξία και την ξαφνική εμφάνιση, αντίστοιχα. Συνολικά το όνομα Kadjar ακούγεται αρκετά εξωτικό, οπότε παραπέμπει στον περιπετειώδη χαρακτήρα που θέλει να προσδώσει η Renault στο νέο μοντέλο της.

Αν και η Renault δεν έχει αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για το Kadjar, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF, όπως το Nissan Qashqai, με το οποίο πιθανότατα θα μοιράζεται και τους κινητήρες του. Θα διατίθεται και αυτό τόσο σε προσθιοκίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Από σήμερα η Renault ξεκινάει τη σταδιακή αποκάλυψη στοιχείων για το Kadjar, ξεκινώντας με την παρακάτω φωτογραφία που αποκαλύπτει το όνομά του, μέχρι την πλήρη παρουσίασή του στις 2 Φεβρουαρίου. Στα social media η καμπάνια τρέχει με το hashtag #KADJAR.



[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube