Tesla: Καθυστερεί η παραγωγή του Cybertruck

Tesla: Καθυστερεί η παραγωγή του Cybertruck

Η έναρξη της παραγωγής μετατέθηκε για το 2022 και υπάρχουν διάφοροι λόγοι στους οποίους μπορεί να οφείλεται αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες, ο configurator της Tesla έδειξε πως η παραγωγή του Cybertruck μετατέθηκε για το 2022 αντί για το 2021 που ήταν προγραμματισμένη.

Tesla Cybertruck

Μια πιθανή εξήγηση αυτής της καθυστέρησης είναι πως οι τελευταίες πινελιές της σχεδίασης καθώς και οι ακριβείς διαστάσεις του αυτοκινήτου οριστικοποιήθηκαν μόλις πρόσφατα. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει μια ανώνυμη πηγή που επικαλείται ο Sawyer Merritt, insider της εταιρείας.

Δείτε ακόμα Test drive: Tesla Model 3 Long Range [video] 

Και παρότι τον περασμένο Ιανουάριο ο Elon Musk δήλωσε πως το Cybertruck είναι «σχεδόν έτοιμο», ένα μήνα αργότερα επανήλθε λέγοντας πως υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες, προσθέτοντας πως το αυτοκίνητο μίκρυνε περίπου 3% σε σχέση με αυτό που έχουμε δει, ώστε να είναι πιο εύχρηστο.
Βέβαια, μπορεί απλώς η παραγωγή του Cybertruck να καθυστερεί επειδή δόθηκε προτεραιότητα σε εκείνη του Model Y, το οποίο που θα ξεκινήσει να παραδίδεται στους αγοραστές του κάπου στον Οκτώβρη σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας.

Δείτε τις τιμές του Tesla Model Y στην Ελλάδα 

Το μικρότερο SUV της Tesla είναι το πρώτο που θα συναρμολογείται στο Giga Texas εργοστάσιο που βρίσκεται στο Austin, το οποίο βρίσκεται σε τελικό στάδιο κατασκευής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει να λειτουργεί ακόμα και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube