Το Tesla Cybertrack θα διαθέτει ενεργητική τετραδιεύθυνση

Το Tesla Cybertrack θα διαθέτει ενεργητική τετραδιεύθυνση

Όπως το συνηθίζει, με ένα tweet, ο ισχυρός άνδρας της Tesla, Elon Musk, αποκάλυψε μία ακόμα πληροφορία για το ηλεκτρικό pick-up που ετοιμάζει.

Ο καιρός πλησιάζει για την επίσημη αποκάλυψη του Tesla Cybertrack και το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει, γύρω από το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Απαντώντας σε μία ανάρτηση στο twitter του λογαριασμού Tesla Owners Online, ο Elon Musk έδωσε μερικά επιπλέον στοιχεία για το επερχόμενο νέο μοντέλο της εταιρίας του.

Το πρώτο πράγμα που προκύπτει από την απάντησή του είναι ότι εμφανισιακά δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές μεταξύ αυτού που γνωρίζουμε ως πρωτότυπο και της τελικής έκδοσης παραγωγής. Ο ίδιος ο Musk υποστηρίζει πως το αυτοκίνητο θα είναι σχεδόν το ίδιο, οπτικά. Δεν αναφέρει το που θα εστιάζονται οι αλλαγές αλλά σίγουρα θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στους προφυλακτήρες και σε ορισμένα ακόμα σημεία. 

Το δεύτερο, εξίσου ενδιαφέρον, έχει να κάνει με τη δυνατότητα rear wheel steering, την οποία αποφάσισαν να προσθέσουν εκ των υστέρων, πιθανά βλέποντας πως κάτι ανάλογο θα διαθέτει και ο άμεσος ανταγωνισμός (βλέπε ηλεκτρικό Hummer). Εδώ δεν έδωσε ιδιαίτερες πληροφορίες για το σύστημα ή τις δυνατότητες που θα προσφέρει. Σίγουρα η περιστροφή των πίσω τροχών θα δώσει μία σημαντική βελτίωση στην ευελιξία του αυτοκινήτου, είναι όμως υπό εξέταση το αν θα προσφέρει και δυνατότητες τύπου «crab mode», έτσι ώστε να μπορεί να μετακινείται και διαγώνια. 

Αναφορικά με την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου, αναμένεται να γίνει εντός του τρέχοντος έτους. 

 

 


 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube