Τα πρώτα επίσημα σκίτσα της Mercedes-Benz GLA

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα της Mercedes-Benz GLA

Η νέα GLA αναμένεται να τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει μέχρι να ανοίξει τις πύλες του το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και ένα από τα μοντέλα που αναμένεται να κλέψει την παράσταση και να τραβήξει πάνω του όλη την δημοσιότητα είναι η GLA, το νέο μικρό SUV της Mercedes-Benz.

Το νέο SUV της γερμανικής φίρμας θα ριχθεί στην αγορά με σκοπό να αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση απέναντι στα δημοφιλή BMW X1 και Audi Q3. Μια πρόγευση του μοντέλου έχουμε ήδη πάρει από το σχετικό πρωτότυπο, αλλά με τις μέρες της επίσημης αποκάλυψής του να πλησιάζουν, η Mercedes είπε να μας δώσει μια γεύση της έκδοσης παραγωγής δημοσιεύοντας στο facebook δύο σκίτσα της νέας GLA.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα GLA βασίζεται στην πλατφόρμα MFA που η Mercedes χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στις νέες γενιές των A και B-Class, ενώ από τα συγκεκριμένα μοντέλα θα προέρχονται και τα περισσότερα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου.

Η GLA θα διατεθεί στην αγορά σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με την γκάμα των κινητήρων της να περιλαμβάνει τόσο ντίζελ κινητήρες όσο και βενζίνης. Η βασική ντίζελ έκδοση θα κινείται από τον 1.5 με τα 109 PS, ενώ οι επιλογές στους βενζινοκινητήρες θα περιλαμβάνουν τον 1.6 τούρμπο με 122 ή 156 PS και τον δίλιτρο με τα 211 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube