Suzuki Swift Sport Katana εμπνευσμένο από το ομώνυμο δίκυκλο

Suzuki Swift Sport Katana εμπνευσμένο από το ομώνυμο δίκυκλο

Ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής 30 μονάδων αποκλειστικά για την αγορά της Ολλανδίας.

Η Suzuki παρουσίασε μια ειδική έκδοση του Swift Sport για την αγορά της Ολλανδίας με το όνομα Katana, προς τιμήν του δίκυκλου Suzuki Katana που επέστρεψε στην αγορά για το 2019.

Το Swift Sport Katana θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε αποχρώσεις Premium Silver Metallic (15 αυτοκίνητα) και Super Black Pearl (15 αυτοκίνητα), που συνδυάζονται με κόκκινο περίγραμμα γρίλιας, μαύρους καθρέπτες και εντυπωσιακά γραφικά σε καπό, πόρτες και οροφή.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές και την επιγραφή Katana σε διάφορα σημεία (τιμόνι, καθίσματα, πόρτες και πατάκια).

Suzuki Swift Sport Katana

Εκτός από τις αισθητικές προσθήκες, η Suzuki προσφέρει πιο επιθετική ρύθμιση της ανάρτησης με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, ζάντες 18" της OZ με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 και νέα εξάτμιση της Remus με μαύρες απολήξεις. Κάτω από το καπό παραμένει ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Boosterjet 1,4 λίτρων που αποδίδει 140 PS και 230 Nm ροπής.

Το Suzuki Swift Sport Katana κοστίζει €28.999 στην Ολλανδία, είναι δηλαδή περίπου €4.000 ακριβότερο από το απλό μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το νέο Suzuki Swift Sport μαζί με τους προγόνους του

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube