Suzuki: Ελαφρύ φρεσκάρισμα για το Ignis [video]

Suzuki: Ελαφρύ φρεσκάρισμα για το Ignis [video]

Πιο περιπετειώδης εμφάνιση για το μικρό Suzuki.

Η Suzuki παρουσίασε στην Ιαπωνία το ανανεωμένο Ignis το οποίο μετά από 4 χρόνια στην αγορά αποκτά πιο περιπετειώδη εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Suzuki Ignis

Οι αισθητικές διαφορές με το υφιστάμενο Ignis εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη γρίλια με τέσσερα χρωμιωμένα στοιχεία να πλαισιώνουν το έμβλημα της Suzuki τα οποία παραπέμπουν σε SUV. Επιπλέον, η έκδοση Hybrid MF διαθέτει νέο προφυλακτήρα με διαφορετικές εισαγωγές αέρα και προστατευτική ποδιά σε ασημί χρώμα, πλαστικά προστατευτικά στα φρύδια των τροχών και τα μαρσπιέ, ράγες οροφής και πιο μοντέρνο πίσω προφυλακτήρα με νέα ποδιά. Τέλος, η Suzuki ανακοίνωσε τη νέα απόχρωση Tough Khaki Pearl Metallic που συνδυάζεται με μαύρη οροφή.

Suzuki Ignis

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές αφορούν τις νέες επενδύσεις στα καθίσματα, τον ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, τις λεπτομέρειες στο χρώμα του αμαξώματος και το πιο ανθεκτικό κάλυμμα του χώρου αποσκευών που καθαρίζεται πιο εύκολα. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει αυτόματα φώτα, θερμαινόμενα καθίσματα και το σύστημα υποβοήθησης Dual Camera Brake Support (DCBS) που φρενάρει αυτόματα το όχημα σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

Όλα τα Ignis που θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία φορούν τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.2 Dualjet με σύστημα mild-hybrid, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT. Προαιρετικά διατίθεται σύστημα τετρακίνησης για όλες τις εκδόσεις.

Μετά από την πρεμιέρα του μοντέλου στην αγορά της Ιαπωνίας, αναμένουμε και τα αναβαθμισμένα μοντέλα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube