Στις 24 Ιουνίου η αποκάλυψη της νέας V6 υβριδικής Ferrari [video]

Στις 24 Ιουνίου η αποκάλυψη της νέας V6 υβριδικής Ferrari [video]

Πώς μπορεί ένας επαγγελματίας esport παίκτης να αποδώσει την έννοια του «fun to drive»; Η Ferrari καταλήγει πως κάποια πράγματα δεν περιγράφονται με λόγια, δίνοντας ραντεβού σε μερικές ημέρες για την αποκάλυψη του νέου της υβριδικού μοντέλου.

Μετά από μία σχετικά μεγάλη αναμονή, πλησιάζει ο καιρός της αποκάλυψης. Ο λόγος για τη νεότερη δημιουργία της Ferrari, ένα υβριδικό V6 σπορ μοντέλο, για το οποίο όμως έχει καταφέρει να διατηρήσει τα χαρτιά της κλειστά, μέχρι στιγμής. Η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου, ημερομηνία που μας έδωσε μέσω ενός έξυπνου video.

Πρωταγωνιστής σε αυτό είναι ο David Tonizza, επαγγελματίας esport παίκτης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο 2019 F1 Pro Series. Αυτός, οδηγώντας στον εξομοιωτή του, αρχίζει να περιγράφει το τι μπορεί να σημαίνει η οδηγική απόλαυση για τον καθένα. Ο τρόπος που το αυτοκίνητο γλιστράει σε κάθε στροφή, με απενεργοποιημένο τo traction control; Το να αγγίζεις το rev limiter ακριβώς πριν από την αλλαγή; Στο τέλος, καταλήγει πως αυτό είναι δύσκολο να το περιγράψεις με λόγια. Μπορείς όμως να το βιώσεις στην πράξη. 

Επιστρέφοντας στα του αυτοκινήτου, οι αναφορές που υπάρχουν θέλουν το όλο project να έχει την εσωτερική κωδική ονομασία F171. Εάν ισχύουν οι φήμες, μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με ένα νέο, τρίλιτρο twin-turbo κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα. Ο τελευταίος θα προσφέρει και τη δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα την αυτονομία. 

Πρακτικά, περιμένουμε κάτι που θα σταθεί απέναντι στην υβριδική McLaren Artura. Ένα μοντέλο ικανό να κινηθεί στην πίστα περίπου στους ίδιους ρυθμούς με την F8 Tributo, χρησιμοποιώντας όμως λιγότερο καύσιμο (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις εκπομπές CO2) και κοστίζοντας λιγότερο. 

Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε το video και την επόμενη εβδομάδα θα επανέλθουμε με όλες τις σχετικές πληροφορίες, μετά την αποκάλυψη του αυτοκινήτου. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube