Στην Φρανκφούρτη η παρουσίαση του νέου Nissan Navara

Στην Φρανκφούρτη η παρουσίαση του νέου Nissan Navara

Η Nissan θα αποκαλύψει την ευρωπαϊκή έκδοση του νέου Navara στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο.

H Nissan θα παρουσιάζει την ολοκαίνουργια ευρωπαϊκή έκδοση του Navara στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Η νέα γενιά του δημοφιλούς pickup διατίθεται ήδη στις αγορές της Ασίας και εκτός απροόπτου, το ευρωπαϊκό μοντέλο αναμένεται παρόμοιο τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και τεχνικών χαρακτηριστικών.

Αναμένουμε δηλαδή ένα σκληροτράχηλο αλλά και πρακτικό pickup με σχεδίαση και τεχνολογίες που θα παραπέμπουν στα επιβατικά crossover και SUV της ιαπωνικής φίρμας.

Στην Ασία το νέο Navara προσφέρεται με δυο κινητήρες. Ο πρώτος είναι μια νέα έκδοση του γνωστού και από την τωρινή γενιά 2,5λιτρου ντίζελ, ο οποίο αναμενεται να διατεθεί και στην Ευρώπη σε εκδόσεις με 161 και 188 PS. Το δεύτερο μοτέρ είναι επίσης 2,5λιτρο αλλά βενζίνης και ακόμα και αν εισαχθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, θα έχει λογικά μειωμένη ζήτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα γενιά του Navara θα αποτελέσει τη βάση για την εξέλιξη και του πρώτου pickup της Mercedes-Benz, το οποίο, όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα, θα παρουσιαστεί στην αγορά σε περίπου τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube