Στα σκαριά το νέο Opel Meriva

Στα σκαριά το νέο Opel Meriva

Η τρίτη γενιά του μοντέλου βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης και θα αλλάξει ελαφρώς χαρακτήρα.

Όπως είχαμε γράψει και πριν περίπου ενάμιση χρόνο, οι επόμενες γενιές των Meriva και Zafira θα υιοθετήσουν σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από crossover.

Αυτό θα συμβεί γιατί η αγορά των MPV συρρικνώνεται, ενώ των SUV/Crossover διογκώνεται. Έτσι λοιπόν, η Opel πήρε την απόφαση να δώσει έναν λίγο πιο περιπετειώδη χαρακτήρα στα πολυμορφικά της, ενώ όπως γνωρίζουμε αυτά θα δημιουργηθούν σε συνεργασία με Όμιλο PSA (Peugeot/Citroen).

Στις φωτογραφίες που βλέπετε, οι άγγλοι συνάδελφοί μας αποθανάτισαν τη νέα γενιά του Meriva να δοκιμάζεται στις σκληρές συνθήκες του αρκτικού κύκλου. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτές, μπορούμε να δούμε ότι η επόμενη γενιά του μοντέλου δεν θα έχει αντίθετα ανοιγόμενες πίσω πόρτες, αλλά κανονικές, μιας και η χειρολαβή βρίσκεται στο κλασικό σημείο πίσω.

Η επόμενη γενιά του Meriva, εάν ονομάζεται έτσι, θα χρησιμοποιήσει τους κινητήρες του Corsa και του Astra, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μερικούς του PSA.

Στο εσωτερικό, αναμένεται αναβάθμιση της προσλαμβανόμενης ποιότητας και εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού. Στην κεντρική κονσόλα θα δεσπόζει το νέο IntelliLink με την μεγάλη οθόνη αφής.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube