Ssangyong: Νέο SUV LIV-1 στην Έκθεση της Σεούλ

Ssangyong: Νέο SUV LIV-1 στην Έκθεση της Σεούλ

Η Ssangyong παρουσίασε ακόμα ένα κόνσεπτ SUV στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ υπό την ονομασία LIV-1, για τα αρχικά Limitless Show Vehicle.

Το μεγάλο 7θέσιο τετρακίνητο SUV θα πάρει προσεχώς την άγουσα για την παραγωγή, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Ssangyong και θα τοποθετηθεί στην γκάμα ανάμεσα στα Rodius και Rexton.

To πρωτότυπο που βλέπουμε, σαφώς όταν έρθει στην παραγωγή θα έχει λιγότερο ρηξικέλευθο παρουσιαστικό από αυτό που βλέπουμε: Οροφή-θερμοκήπιο (εξ ολοκλήρου από γυαλί) και πολύ λεπτές εμπρός και μαίες κολόνες. Η διασύνδεση του ονόματός του με την πραγματικότητα υποστηρίζεται από πέντε οθόνες: Ένα 10ιντσο μόνιτορ στην κεντρική κονσόλα, δύο 7ιντσα στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων και ένα ψηφιακό ταμπλό τύπου «cluster», διαχειριζόμενο από το λογισμικό Special Sence, που δίνει τη δυνατότητα τον οδηγό να οργανώνει και να διαχειρίζεται τα όργανα του αυτοκινήτου όπως το κρίνει πιο αποδοτικό.

Όπως θα περιμένατε το φουτουριστικό εσωτερικό περιλαμβάνει την  τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις επικοινωνίες και χρειάζεσαι τμήμα IT για να κυκλοφορήσεις. Την επικοινωνία οδηγού-αυτοκινήτου έχει αναλάβει το 3S-Cube, η καρδιά της μελλοντικής τεχνολογίας της Ssangyong. Αυτή συνδυάζει τρία λογισμικά, το Smart Link, το Safe Way και το Special Sense που σου επιτρέπουν από το να κουμαντάρεις την κίνηση την κίνηση του LIV-1 από μακριά, μέχρι να απολαμβάνεις τις εφαρμογές entertainment του αυτοκινήτου, μέσα ή έξω(!) από αυτό, πάλι με τηλεχειρισμό.

[Πηγή Ssangyong]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube