Spy video: Mercedes-Benz GLE Coupé

Spy video: Mercedes-Benz GLE Coupé

Δύο εβδομάδες ύστερα από την επίσημη παρουσίαση της GLE Coupé, η κάμερα απαθανάτισε ανεπίσημα τη νέα Mercedes-Benz για πρώτη φορά.

Η νέα Mercedes-Benz GLE Coupé έκανε το επίσημο online ντενμπούτο της πριν από δύο εβδομάδες και τώρα φιλμαρίστηκε ανεπίσημα για πρώτη φορά.

Κρίνοντας από το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, το μοντέλο είναι της «σειράς» θα λέγαμε και σαφώς διαφορετικό από την GLE 450 AMG της παρουσίασης και με διαφορετικές ζάντες επίσης.

Η νέα Mercedes-Benz GLE Coupé, που αναμένεται να λανσαριστεί εμπορικά τον προσεχή Ιούλιο, είναι το πρώτο δείγμα της νέας γκάμας μοντέλων AMG Sport που πρόκειται να λανσάρει η Mercedes-AMG και φοράει έναν 3λιτρο biturbo V6 που αποδίδει 367 PS και 53 kgm. Στη βάση της γκάμας υπάρχει η πετρελαιοκίνητη έκδοση GLE 350 d 4MATIC, με 258 PS και 63,2 kgm, και στη μέση η GLE 400 4MATIC, με 333 PS και 48,9 kgm. Η τετρακίνηση δίνει κατανομή 50:50 στις απλές εκδόσεις και 40:60 στη GLE 450 AMG, ενώ σε κάθε περίπτωση το κιβώτιο είναι ένα νέο αυτόματο εννιά σχέσεων.

]Πηγή video walkoART]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube