Škoda Kamiq Scoutline: Νέα έκδοση με περιπετειώδη εμφάνιση

Škoda Kamiq Scoutline: Νέα έκδοση με περιπετειώδη εμφάνιση

Διαθέσιμη σε συνδυασμό με όλη τη γκάμα κινητήρων του Kamiq.

Η Škoda παρουσίασε τη νέα έκδοση εξοπλισμού Scoutline του Kamiq, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση Γενεύης με πιο περιπετειώδη εμφάνιση.

Μετά από την έκδοση Monte Carlo με σπορ πινελιές, η Scoutline τονίζει μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Kamiq που είναι πιο ταιριαστή με το συγκεκριμένο τύπο αμαξώματος. Τα φρύδια των φτερών, τα μαρσπιέ και οι προεκτάσεις των προφυλακτήρων σε matt black χαρίζουν στο B-SUV μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση σε συνδυασμό με τις ράγες οροφής, τους καθρέπτες και τις προστατευτικές ποδιές σε ασημί απόχρωση. Την εικόνα συμπληρώνουν οι ζάντες 17" ή 18", τα full-LED πίσω φώτα, τα ειδικά εμβλήματα στο προφίλ και τα φιμέ κρύσταλλα των παραθύρων με πλαίσιο polished anthracite.

Skoda Kamiq

Στο εσωτερικό βρίσκουμε εφέ ξύλου στο ταμπλό, χρωμιωμένους αεραγωγούς, αλουμινένια πεντάλ, επενδύσεις Scoutline στα εμπρός καθίσματα (ύφασμα ThermoFlux και μικροίνες Suedia), δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι, το χειρόφρενο και τον επιλογέα ταχυτήτων, προαιρετική μαύρη οροφή και εσωτερικό LED φωτισμό σε λευκή, κόκκινη ή πορτοκαλί απόχρωση.

Το Kamiq Scoutline διατίθεται σε συνδυασμό με όλη τη γκάμα κινητήρων με απόδοση από 90 PS έως 150 PS. Η εμπορική διάθεση της έκδοσης θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2020 ενώ αναμένονται αντίστοιχες εκδόσεις και για άλλα μοντέλα της Škoda.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube