Σε δοκιμές εξέλιξης το νέο Honda Jazz

Σε δοκιμές εξέλιξης το νέο Honda Jazz

Η τέταρτη γενιά του μικρού Honda θα παρουσιαστεί το 2020.

Η υπάρχουσα τρίτη γενιά του Honda Jazz παρουσιάστηκε το 2014 και στα μέσα της περσινής χρονιάς υπέστη το «απαραίτητο» facelift, εμπλουτίζοντας παράλληλα και την ευρωπαϊκή του γκάμα με τον 1.5 i-VTEC.

Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, οι άνθρωποι της ιαπωνικής φίρμας έχουν ξεκινήσει ήδη την εξέλιξη της νέας τέταρτης γενιάς και αυτή την περίοδο οι μηχανικοί της κυκλοφορούν στην γηραιά ήπειρο με το καμουφλαρισμένο «μουλάρι» του Jazz 2020.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το νέο Jazz θα διατηρήσει το πολυμορφίζον παρουσιαστικό του, αλλά θα το εμπλουτίσει με ανάγλυφες επιφάνειες και οριζόντιες γραμμές που θα αναδεικνύουν το πλάτος και θα του χαρίζουν μια πιο δυναμική «στάση».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Honda Jazz 1.5 i-VTEC

Η νέα γενιά του μοντέλου θα παρουσιαστεί το 2020 και θα προσφέρεται σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης, καθώς και μία υβριδική. Αργότερα θα δούμε και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία 300 km.

Το νέο Honda Jazz θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Κίνα το πρώτο εξάμηνο του 2020 και αργότερα θα ακολουθήσουν οι αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube