Scoop: Νέο Suzuki Baleno σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Scoop: Νέο Suzuki Baleno σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Το επόμενο μικρό κόμπακτ που θα παρουσιάσει η Suzuki είναι το νέο σουπερμίνι Baleno, που θα ντεμπουτάρει στην ΙΑΑ 2015, στη Φρανκφούρτη.

Η Suzuki έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου Baleno πριν από λίγες εβδομάδες, στο πλαίσιο της μερικής αποκάλυψης του σχεδιασμού του, ένα μοντέλο που είχαμε δει τον Ιούνιο στην Ινδία να δοκιμάζεται ως Swift+ ή YRA.

Και τώρα, μία σχεδόν εβδομάδα πριν από την επίσημη πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης, το νέο Suzuki Baleno 2016 απαθανατίστηκε χωρίς καμουφλάζ, πιθανότατα κατά τη διάρκεια δοκιμών στην Ινδία.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι το νέο Baleno 2016 θα χρησιμοποιεί ένα νέο 1.000άρη κινητήρα με την ονομασία BOOSTERJET, αλλά θα ενσωματώνει και την τεχνολογία Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Πρόκειται για έναν εναλλάκτη-μίζα που, όπως λέει η Suzuki, «υποβοηθά τον κινητήρα», καθιστώντας το Baleno ένα είδος micro-hybrid χωρίς το επιπλέον κόστος των καθεαυτού υβριδικών συστημάτων κίνησης.

Το Baleno 2016 που αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά την ερχόμενη άνοιξη, δεν θα αντικαταστήσει το Swift, αλλά θα το συμπληρώσει στην γκάμα της Suzuki. Το αυτοκίνητο αναμένεται σε παγκόσμια πρεμιέρα στην ΙΑΑ 2015 στη Φρανκφούρτη, στις 15 Σεπτεμβρίου και στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες την άνοιξη του 2016.

[Πηγή φωτογραφιών GaadiWaadi.com]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube